IBU ♥ ABAH???

Wednesday, November 12, 2014


Terbalik tu. ABAH ♥ IBU sebenarnya...hahaha...Ibu memang ♥ Abah even Abah dah buat macam² kat ibu dan ibu pon dah buat macam² kat abah. Fair and square....erkkkk...ekekeke...Biasalah asam garam rumahtangga kan. Kalau takut di lambung ombak, jangan berumah di tepi pantai. Baik tak payah berumah....hehehe...

Ni kisah malam semalam. Tengah bertungkus lumus kelentung kelentang kat dapur. Tetiba anak bujang kimi ni tunjuk kat ibu apa yang dia tulis nih. Alololo...so sweet. Dah nama pon blogger mommy kan, suma nak amik gambar pastu tayang kat blog...ppffttt...Abaikanlah tulisan dan lukisan tu yerp. Ianya tetap nampak comel di mata seorang IBU. 

Note: Ingatkan nak buat WW jer. Tapi aku tak reti kalau letak gambar jer tapi tak der cerita. Mesti nak cerita jugak....haishhhh....



You Might Also Like

26 comments

  1. hehehe..comell jer.. pandai anak2 ambik hati ibu yer..=D

    ReplyDelete
  2. sweet nyer...
    kira dia pandai observe lepas tu
    dia terjemahkan dalam bentuk lukisan =)

    ReplyDelete
  3. kalau anum memang letak gambar je la
    sebabnya x sempat nak ceta

    ReplyDelete
  4. hehehe sama lah.. melainkan kalo entry luahan perasaan mesti panjang berjela2

    ReplyDelete
  5. so sweet.. ;) takpe abah love ibu ke ibu love abah ke tak kisah asalkan dedua love gitu..hehehe..

    ReplyDelete
  6. saya punya ww pun nak bercerita juga wpun sikit ... alhamdulillah , anak dah faham ibu love ayah dia ...

    ReplyDelete
  7. alahai....tengah2 penat masak...bila tengok mesti hilang semua penat kan...? :)

    salam kenal....first time landing sini.. (^_^)

    ReplyDelete
  8. so sweet fikiran anak'anak ni...

    ReplyDelete
  9. so sweet lah..berapa umur si kim ni..cerdik!..kalau JM tgk pun senyum sendiri

    ReplyDelete
  10. keluarga bahagaia......heheh..
    harus la letak kat blog..kenangan tu..

    ReplyDelete
  11. pandai dia menulis... ok la tu kan... suwiit je.

    ReplyDelete
  12. Hah.. apa abah dah buat ibu?

    Feeling innocent..

    ReplyDelete
  13. Pandai juga dia berimaginasi Fiza
    Macam ini tengok mestilah rasa terharu kan..

    ReplyDelete
  14. alahai kimi....pandai nye lukissss...kalo lieya dpt lukisan gini mmg dah sengih sorang2 fiza haahahahaah..... pandai betul kimi lukis tuh....fefeeling cintan cintun romantik gituuuu...auwwwwww!!!

    ReplyDelete
  15. semoga kasih sayang berkekalan hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  16. udah suka bercerita mana ghetinya nak letak gambo aje kak..

    ReplyDelete
  17. semoga berbahagia hingga ke Jannah...anak pun hepi tgk ibu dan abahnya bahagia..:)

    ReplyDelete
  18. Uish, dari jauh dah nampak betapa love-love ibu berterbangan atas kepala untuk abah. Kerenah anak-anakkan, memang semua pun jadi bahan. Suweetttt gitukan!

    ReplyDelete
  19. Hehehe betulla tu... apa je yg anak lukis, warna, buat... semuanya cantik di mata seorang ibu... :)

    ReplyDelete
  20. olor....
    ibu ayah dilamun cinta.. hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive