NUFFNANG | Rezeki Hari Ini

Wednesday, November 05, 2014


Alhamdulillah...Yang di tunggu² dah dapat. Sebulan menanti. Akhirnya harini sampai ke tangan sendiri. Macam tau² jer tengah sengkek. Al maklumlah...Penangan dapat gaji awal sempena Deepavali last month. Maunya tak tercekik nak tunggu hujung bulan nih. Syukur...dapat cover duit belanja sementara nak tunggu gaji masuk kan.

Tu jer lah nak citer...hehehe...Bukan nak menunjuk tau. Cuma nak berkongsi. Tu bertahun hasil tabungan yerp. Bukan sebulan..bukan 5 bulan. Tapi SETAHUN. Sikit² lama² jadi bukit. Jangan stress bila amount nuffnang uolls sikit. InShaa'allah...ada rezeki tu nanti.

Note: Skang kos sara makin tinggi. Kena pandai cari lubuk duit yang boleh menghasilkan pendapatan sampingan ☺


You Might Also Like

32 comments

  1. banyak tu sis....sy pn nk try simpan la setahun dpt bape hehe

    ReplyDelete
  2. Allahmdulillah... rezeki. Ni kira bonus la kan, dari takder langsung.

    ReplyDelete
  3. byknya kak...best ni...sy kena tgu lagi bertahun nak dpat ni hahaha

    ReplyDelete
  4. wah byknya Fiza....syukur alhamdulillah ada jgk hasil berblog.

    ReplyDelete
  5. wah............seronoknyer...............................................

    ReplyDelete
  6. uiyooo...bestnya ko babe...bilala nk dapat mcm ko ni.. (orang pemalas update blog pon nak verangan..huhuhu)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah...rezeki kannn..(^_^)

    ReplyDelete
  8. wahhhh tahniah fiza...ini boleh jadi smangat untuk intan nih!

    ReplyDelete
  9. hehehe biasa la Nuffnang kalau setahun baru dpt kumpul byk ni kalau 8share laju skit... tiap2 bulan blh la cashout 3 angka

    ReplyDelete
  10. waa..bnyk tu..
    alhamdulillah... rezeki anak2..
    lya x pernah kumpul camni..ckup je blh cash out rm50 terus cashout je.
    best gak kumpul camni..cuma kena sabar la kan..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.

    ReplyDelete
  12. setahun kak.? alhamdulilah., semoga berlimpah rezeki akk ye..

    ReplyDelete
  13. Sapa suruh menunjuk???
    weekend ni sila belanja aku teh tarik yer.. hahahhahaha..
    Syukur lah babe.. hasil setahun dapat gak hasilnya kannn.. rezeki anak2 :))

    ReplyDelete
  14. dapat pulak time hujung2 tahun ni..kan??boleh la membeli belah..heheh

    ReplyDelete
  15. sila laaa banje mak buyong nie makan..hik!hik!

    ReplyDelete
  16. fuyoooo...banyaknyee...

    i nye dua tahun baru seratus lebeh...

    samo ah dah agak kering gak ni penangan gaji awal..
    mano nak cekau ni..

    ReplyDelete
  17. tetap rezeki tu fiza ... masyuk & tahniah

    ReplyDelete
  18. wah! tahniah..macamana nak dapatkan income dr blogging? kena daftar apa2 ke?

    ReplyDelete
  19. Tahniah fiza...banyak tu, apa nak lagi...berbaloi berblog selama ni...

    ReplyDelete
  20. rezeki..tak kisah la setahun punye hasil ke sebulan ke..dari hari2 ngadap tenet tapi kosong xdpt pape kn...

    ReplyDelete
  21. Setahun dapat RM400 banyak gak tu walaupun sekadar side income. Alhamdullillah. Leh bagi tips tak macam mana nak dapat duit banyak tu. Cik Iman punya macam slow sangat. Ke sebab baru mula pakai Nuffnang ekekee

    ReplyDelete
  22. Yeayyyyy!!! rezeki2.. tahniah akak.. farah pn dah dpt cek dah..tapi tak sempat nk share kat blog lagi.. heeeee

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive