QHALIF...Sambil Makan pon Boleh Tidur!!!! - PART 2

Tuesday, November 18, 2014

Curlass ko dik. Siap ada part 2 ibu buat tau. Sesaja buat kenangan...hehehe...Kalau nak tau part 1 nya, meh tengok [SINI]. Masa tu aku baru 1st time introduce qhalif dengan solid food. Kalau nak tau lebih, klik jer link tu. Boleh dia tertidur masa tengah makan. Ni kali kedua plak. 


Bangun pepagi dah mintak biskut. Masa aku tengok tu dia elok lagi tengah makan. Bila si ibu ni dah sibuk buat kerja, uruskan abang ngan kakak. Tiba masa nak uruskan si adik plak. Sekali tengok²....laaaaaa....sambung tido balik. Dengan sebelah tangan pegang biskut. Sebelah tangan lagi pegang balang biskut...ppffttt...

Siannnn...tak pasal² ko jadi mangsa iburazzi dik. Ibu ko ni pantang jer kalau anak² buat aksi. Asal kan boleh di buat modal bercerita kat blog...muahahaha....

Note: Alhamdulillah...menang rezeki contest Bugslock Mia Liana ☺

You Might Also Like

28 komen

  1. hahah..mcm tu pun boley kan.. dr kecik smpi bsr, sm je.. kuat mentido ni..

    ReplyDelete
  2. ahahahaha
    ini epic ni
    tingat aqil ms kecik2 ni jugak
    smbil tido sambil mkn
    sipa ngigau makan2 nasi ayam plak tu

    ReplyDelete
  3. Asalam..sama juga ngan anak khaty,masa tu tengah suap bubur nasi,tengok2 dah lentok kat pangku khaty..ngee..

    ReplyDelete
  4. hehehe..comel sesgt nieeee..makan smp tertido..betul2 ngantuk nieh..;)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...heheeheee lawak jer..:)

    ReplyDelete
  6. Fiza, nape edit gamba dia yg comel tu?

    ReplyDelete
  7. ni kena dera suruh makan ker?? kalau aku lah kena dera suruh makan sampai tertido... alangkah indahnya dunia

    ReplyDelete
  8. mimpi pun mesti tengah makan biskut juga kut...heee

    ReplyDelete
  9. hoho..

    terbaik punya gaya tido eh. hehe

    ReplyDelete
  10. senangnya dia tido hehe.pndi ibu blur kan gmbr sbb adik seksi ye?

    ReplyDelete
  11. Senang dia tidur, langsung x merengek... Good boy!

    ReplyDelete
  12. ekekkeee ingatkan kat youtube jer bole tgk aksi mcm ni ;)

    ReplyDelete
  13. hahahahaha ngantok sangat la tu. gaya tu sebijik anak buah. dia pun tertido masa makan. lagi laaaa pegang ayam kepci =.=

    ReplyDelete
  14. dalam mulutnye ade tak biskut tu..hehehe..macam2 perangai anak2 ni kan..nak tergelak pon hade..nak tergeram,,nak termarah pon hade..

    ReplyDelete
  15. hurm..fiza, kite takde modal, so tak update blog pun.. huhuhu... Qalif makan biskot ape sedap sgt tu sampai terlena, hahahaha...

    ReplyDelete
  16. siannya.....penat sangat tu...hihi

    ReplyDelete
  17. hahaha....arissa pun de gambo sama mcm qhaliff...suka tertido time makan..

    ReplyDelete
  18. hehe...samalah saya pun
    semua aksi anak tu adalah idea untuk blog =)

    ReplyDelete
  19. Hehehe..makan kenyang sampai tertido dh..=D

    ReplyDelete
  20. hahaaa... sama mcm ank saya... kikii

    ReplyDelete
  21. hahah.. kelakar..
    dah ngantuk sgt la tu

    ReplyDelete
  22. hehehe..macam tu pun boleh ye,comey sangat

    ReplyDelete
  23. hihi.sabaq je la iburazzi ni kan dik ..
    tahniah kak

    ReplyDelete
  24. Tak cukup tidur tu. Kelakar. Dapat pulak mak yang dah macam paparazzi, memang nasiblah hai anak. I pun suka snap kalau budak-budak buat 'hal' kat rumah sampaikan si Abang tanya - Mommy nak masukkan dalam blog eh?

    Kantoi!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page