Wow...BEN ASHAARI lah!!!

Thursday, November 27, 2014

Nak pitam ker nak fengsan terus ni...hahaha...


Tengah syiok² approve komen, tetiba terselit nama blogger popular dalam entry [INI]. Wahhhh...rasa terharu dan teruja pon ada *poyo sebab Abang sado Ben Ashaari sudi terjah and drop komen kat blog picisan #makbanyakanak nih. Mekasih banyak² Ben Ashaari sebab sudi bertandang. 

Tak lupa juga ucapan Terima Kasih buat kawan² blogger yang lain sebab tak jemu² datang bertandang dan tinggalkan jejak kat blog Supermom *lah sangat with Superkids ni. Komen² dari kamu semua amat besar maknanya bagi saya. Boleh gelak sorang² bila baca komen² yang mencuit hati. Orang tengok pon pelik sebab sengih² dan gelak² depat PC...ahaks...

Note: Kejap aku, kejap saya, kejap iolls...ekekeke...gasaklah.


You Might Also Like

27 komen

  1. Dak FAIRUS hari-hari datang kot.. :)

    ReplyDelete
  2. fuiyoooo abe sado komen u'olls..setaraf ngan abe sado nie..nak signnnnn!..;)

    ReplyDelete
  3. wah dikunjung oleh blogger terkenal uolls..

    ReplyDelete
  4. hahaha..sm la kak, sy pun kdg² gelak bc komen.. tp lbh kpd emo la sbb ada je komen anon yg jaki..

    ReplyDelete
  5. Betul2, faham perasaan tu bila abg Sado penah komen entry saya seblum ni. Heheh.

    ReplyDelete
  6. bila lah kita nak sampai level ben ashaari yg mana datang komen jer.. orang teruja kekekeke.

    ReplyDelete
  7. wow.. klau lin pun lin rxcited gak fiza.. ihihih

    ReplyDelete
  8. Terbaek!
    Kan? pagi2 dah buka blog nak tgk komen kawan2... lepas tu terus buat senaman pipi sbb mula senyum sorang2 bila baca komen yg menggelek hati...

    ReplyDelete
  9. time mood happy terus jadi saya ye..hhahahah,,

    ReplyDelete
  10. Waaaa... tahniah tahniah... saya tak pernah dapat kunjungan hormat mcm tu...

    ReplyDelete
  11. boleh meroyan kan kalau org glamer yang bg komen.. hehehhhe...

    ReplyDelete
  12. wah!! bestnya!!

    Salam perkenalan sis. Jemput singgah dan follow hazamiesouq.blogspot.com

    done follow ;-)

    ReplyDelete
  13. wow..untungla...
    profile pic ben still x berubah dari tahun 2011 atau 2012 dlu

    ReplyDelete
  14. Dapat komen, dah senyum sorang inikan pulak dapat komen dari blogger terkenal. Walaupun satu perkataan aje, hati kita tak usah cakap ler, asyik sungguh baca berkali-kali. Eh, I tinggal komen berkoyan you tak suka ke? ^_^

    ReplyDelete
  15. hahaha.. pengsan kejap jelah. kes typo jugak ni. sama geng. ubah ayat last tu gelak2 depat PC.. hahaha

    ReplyDelete
  16. support blogger mesti blogwalking, kan?
    baru la blogger asli :)

    ReplyDelete
  17. ha'a...siapa x teruja kalau blogger terkenal tu drop komen kan..mestilah happy u oulss..JM pun x pernah terima komen dari beliau...

    ReplyDelete
  18. hehehe..mmg teruja kan..farah bila ben ashaari like picture kat instagram pun dah tersengih sorang2 depan hp..hehehe

    ReplyDelete
  19. curlassss ;_ )
    seronokkam bila blogger terkenal drop komen.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page