Segmen: Ini Entry terbaik 2014

Wednesday, December 17, 2014


Entry sebelum balik...hehehe...Jom support segmen dari Diana Rashid ni. Tak susah pon. Cuma uolls nyatakan entry yang uolls rasa terbaik untuk tahun 2014 nih. Dah nak masuk hujung tahun kan. Mesti dah beratus² entry tu. Dan mesti dalam banyak² tu ada entry yang uolls sangat suka. Macam #makbanyakanak ni kan, antara entry yang paling disukai:


Antara entry yang mendapat banyak komen. Dan antara entry yang aku suka baca. Sebab ayat² yang aku tulis tu macam best jer...bersahaja gittew...hahaha...puji tulisan sendiri plak kan. Hover ko. Kalau terlepas pandang, sila lah baca balik. Peringatan buat diri sendiri juga tu.


Antara entry yang agak detail. Khas untuk rujukan parents² yang ada anak naik darjah satu tahun depan dan juga tahun² yang akan datang. 

Banyak lagi yang terbaik. Tapi nasib aku perasan yang Diana nak 2 entry jer. Kalau tak dah berderet dah nih....ekekeke... Apa lagi, jom join. Klik jer banner tu yerp.

Note: Good luck Harimau Malaya. Luaskan kuasamu...aauummmmm...


You Might Also Like

14 komen

  1. alaaaa..nak kene check balik..hehee

    ReplyDelete
  2. Slmt bersegmen... all the best.. :)

    ReplyDelete
  3. Good Luck Fiza..

    psst : harap2 ole2 yg sis hantar tu Fiza dh terima ehh

    ReplyDelete
  4. datang berkunjung dari segmen sama.dua post supermpm memang berkualiti.

    http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  5. Yg entry kelengkapan sekolah tu best.. Sya xde anak sekolah lg, tp suka ambil tau untuk ilmu masa akan dtg..

    ReplyDelete
  6. Hahaha... samalah kita. Asyik ingatkan dalam kepala yang Diana minta 2 aje. Kalau boleh semua entri tu nak letak kata terbaik. Terbaik di mata kita ajelah, mata orang tak tahu lagi. I biasalah bab-bab syok sendiri nih ^_^

    ReplyDelete
  7. good luck.
    tunggu sabtu ni pulok le.kot kot da kejajaiban kan..

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen akak.. yup btl2 dua2 entri akak tue memang menarik.. tambah2 entri yg kedua.. mmg details apa yang perlu and tak untuk anak2 yg nak masuk sekolah..=D

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  10. Good luck Fiza...rasa macam nak join...tapi bunda ni bukan rajin sangat join segmen2 ni...rasa2 jer..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page