Sekolah Agama tetap mulakan sesi persekolahan 5 January 2015

Wednesday, December 31, 2014


Buat parents yang hantar anak kat Sekolah Agama, sila ambil perhatian. Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) tetap mulakan sesi persekolahan pada 5 January 2015. Kalau dah tau, baguslah. Pada yang tak tau lagi sila alert. 

Kalau tak sure Sekolah Agama anak² uolls buka bila, cer call sendri Sekolah Agama tu minta kepastian. Mana tau lain sekolah agama lain plak tarikh bukaknya. Ikut tarikh Sekolah Kebangsaan ker. Sian plak kat anak nanti kalau salah tarikh.

Note: Sana sini tengok gambar orientasi bebudak darjah 1 ☺


You Might Also Like

16 comments

  1. Owh.. Bwh jais je la.. Yg lain kna rujuk jbtn agma negeri..

    ReplyDelete
  2. Samalah noks ... anak2 aku pun start sek agama 5hb ni ..

    ReplyDelete
  3. Mmg sekolah agama buka 5hb.. huhu.. ada gak nnt ramai yg tak hantar lg tuh.. kiki

    ReplyDelete
  4. Oh iya ka.. Kena call juga sekolah agama anak kathy jugak ni nanti.

    ReplyDelete
  5. Ohh...ok...tq for the info. Saya baru tahu lepas baca entry ni

    ReplyDelete
  6. xpe la yg x terlibat banjir boleh la start sekolah dulu ^^

    ReplyDelete
  7. Yang boleh hantar,teruskan saja..kan??kalau tak boleh call je sekolah tu bagi tahu..

    ReplyDelete
  8. takde anak yg sekolah rendah lagi..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya bau pergi orientasi 1hb aritu
    sekolah rendah agama anak saya buka 12hb

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive