WW #45: Saya dan ESCALATOR!!!

Wednesday, February 11, 2015


Dimana ada saya, disitu ada ESCALATOR. Dimana ada ESCALAOR, Disitu adalah saya...muahaha...Kepantangan saya adalah PANTANG NAMPAK ESCALATOR. Kalau nampak jer ESCALATOR, maka ibu/abah kena bersiap sedia. 

Note: Jangan risau kawan² ibu sebab ibu kita dah standby kat belakang kita. Ibu kita kan SUPERMOM. Memang pantas bab sambar menyambar anak nih. SUPERMAN nengok pon boleh nangis. Kawan² ibu pon mesti ada skill yang hebat ni macam ibu saya kan.



You Might Also Like

22 komen

  1. akak kena pasnag ni dekat rumah. satu. hahaah ^^

    ReplyDelete
  2. Comellll! Saya dan escalator,...berpisah tiada :)

    ReplyDelete
  3. Ye pantas lagi hebat'bahaya kan budak2 main eskalator ne..risau juga kadang2..

    ReplyDelete
  4. Memang kena hati2 dengan escalator ni Fiza.. takut tersepit.. tapi dia ada SUPERMOM :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha... budak2 kan, memang suka main eskalator

    ReplyDelete
  6. eskaltor dan kanak2 mmg tak dapat di pisahkan...kan

    ReplyDelete
  7. harus!skill menarik memengang sambil menjerit..eh?kekeke..tak jerit tapi terkuat je suara :D

    ReplyDelete
  8. hehheheheh itulah paling best....:)

    ReplyDelete
  9. belum sampai tahap gini lagi saya Fiza..hahaha! coz my twin takot dgn org satu, takot nak jalan2 di tempat yg ramai org..so, twin slalu berkepit dgn mama papanya... hahaha.. so, takde aksi sambar menyambar..tapi kalo line clear, dowang mau gak la lari...n mama papa kejar, yg tu pun kene siap sedia gak, huhuhuh...

    ReplyDelete
  10. Kawan ibu yang namanya MakCik Lyd ni hanya pandai buat muka cemas dan overprotective je kat anak beliau. Heheh...

    Fiza, mmg salute le boleh amik gmbr budak ini atas escalator.

    ReplyDelete
  11. So pasnie kalau nmpk eskeleter, ibu kene standby..ke on ur mark, get set, gooo..hahahaha

    ReplyDelete
  12. Fuza ada pengalaman anak hilang main di escalator. Sejak tu FOBIA

    ReplyDelete
  13. heheheh sebijik perangai dayyan la fiza....bile dah nak sampai die tak kasi pegang sebab nak jump ke depan...berangin jek aku tgk perangai anak bujang aku sorang tu..... seb baik laa papanye rajin melayan....

    ReplyDelete
  14. Dulu masa kecik2 pun suka jugak main tu hehee.. :D

    ReplyDelete
  15. Samalh...anak diana pun mcm ni jugak. Pantang nampak ESCALATOR...dari jauh dah kumpul tenaga, berlari sepantas yang boleh nak naik mende alah tu. Mujur mak pelari pecut sekolah dulu. Hhahaha

    ReplyDelete
  16. Hahaha...betul tu. Tapi supermom yang ini tak sempat anak nak jumpa eskalator. Sebelum dia bergerak sendiri, I dah sambar siap-siap pegang tangan diri sebelah. Tak merasalah jawabnya nak buat karangan saya dan eskalator macam ni *_*

    ReplyDelete
  17. Salam. Hee selalu juga dengar kemalangan kanak2 dengan eskalator smpi ada yg tersepit tangan begitu. ;-p

    ReplyDelete
  18. hahahahaha...ni mesti berlari nampak escalator

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page