Bila Si Petite Bersama Si Petite Bergambar....

Thursday, March 05, 2015


Maka terserlah lah kecomelan kami di situ...hahahaha...Tapi kami memang comel. Kenal tak siapa ni? Alaaaaa...Mama triple SI yang pandai posing tu. Pastu kan, sedondon jer satu family. Memang boleh kenal dari jauh lah kalau nengok baju sama kaler jer...hehehe...

Finally...lepas asyik bersapa di alam maya ni, akhirnya dapat jugak bertentang mata dengan Nurul Izwa [Bicara Hati Ini] di alam nyata ni. Ko tengok lah tu...bukan main lebar aku senyum sampai muka aku nampak tembam. Excited gamaknya khenn. 

Kitorang gi event yang sama. Alaaaa...event The SpongeBob Movie tu. Rezeki Izwa and family. Nice meeting you and family babe. Kalau ada event lagi aku soh dorang masukkan nama ko skali ☺

Note: Orang kata, bila tak der idea nak citer apa, tengok jer lah gambar dalam HP tu. Dari gambar lah kita boleh bercerita. Maka terhasil lah entry ni ☺

  

You Might Also Like

27 komen

  1. alaaa malu la kitewww..hehehee...aku pun tak berbuat entry lagi beb...ape pun aku happy dapat jumpe ko anak beranak hari tu walaupun huru hara masing-masing..kekekekee...

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa kakak kakak ni. hehehhe :D

    ReplyDelete
  3. Hai Fiza! Huwaaa! Lama giler tak blogwalking.. Mood kemahen jauh ke laut.. Sabor jela.. Amboi, syoknya dapat jumpa geng blogger.. Kite ni bile ler gamak leh jumpa.. Padahal xdela jauh mana pun.. haha!
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  4. Wah.. Seronoknya jmpa rakan blogger..

    ReplyDelete
  5. bila kita plak nak berjumpa ni??!! ;)

    ReplyDelete
  6. memang setiap gambar tu ada ceritanya....

    ReplyDelete
  7. oh..manis nya..manis nya senyuman mu...heheheh

    ReplyDelete
  8. sama-sama santek n comel uols nih :)

    ReplyDelete
  9. Wahh seronok klu jumpa rakan blogger mcm tu.. saya kenal juga dia. Lama pulak tak menyinggah blog Izwa rasanya.. kena terjahah nanti... :D

    ReplyDelete
  10. Memang teruja la kan klu dpt jmpa rakan alam maya di alam nyata...

    ReplyDelete
  11. Seronok kalau dpt bertemu dgn kawan alam maya kan sis .. (^_^). Umi tumpang gembira ..

    ReplyDelete
  12. ai is so dengki sebab tak dapat jemputan & tak dapat jumpa gadis2 petite ;P hehe

    ReplyDelete
  13. NAK KATA COMEL, BINI ORANG.. ERM, TAKPELAH CAKAP JUGA COMEL.. HEHEHE

    ReplyDelete
  14. Jeles untuk kali kedua noks ... :P

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah berjumpa juga..
    kalau jupe yuyu pon syiokkan. sama sama comel semuanya.

    kak, saya ni pulak byk gambar sampai x dan nk biarkan ianya bercerita.sudahnya terdelete.huahua

    ReplyDelete
  16. amboi terserlah sungguh muka happy memasing,,yelah selama ni bermesra dalam maya je.dah jumpa real mesti teruja kan

    ReplyDelete
  17. Haa.. patut la rase mcm kenal. Izdwa ni. Comelnya korang berdua.

    ReplyDelete
  18. comel dua2 nya...bes la dpt g event :)

    ReplyDelete
  19. menarik!!!
    erat kan sillaturrahim sesama blogger di event :)

    ReplyDelete
  20. Si petite + si petite = Si comels ~_^

    Untunglah perkenalan di alam maya berakhir dengan pertemuan di alam nyata. Seronok ya!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page