Happy 6th BLOGIVERSARY!!!

Friday, March 13, 2015


Definition of blogiversary - Anniversary of someone's blog 

Blogiversary...Blogoversary...Blogersary...Maksudnya tetap sama. Tak kisah lah kan uolls nak pakai yang mana satu. Tapi ni nak bagi tau yang Blog #makbanyakanak ni dah 6 tahun usianya. Pejam celik pejam celik dah 6 tahun aku jadi penulis sambilan. Macam tak caya jer aku ada bakat menulis. Baru ni teringat bila scroll blog archive. Tapi tarikhnya dah terlepas.


Entry pertama aku yang bertarikh 6th March 2009. Skema jer ayat aku. Bley plak speaking london. Nak gelak guling² rasanya. Biasalah...newbie katanya. Tengok orang ada blog ko pon buka blog jugak. Alhamdulillah...bertahan sampai skang. Ramai juga saing² aku yang dah senyap sunyi blog dorang. Langsung tak update. Dah lupa password kot...hehehe...

Syiok bila ber blog ni sebenarnya. Apa saja yang terlintas difikiran, terus laju jer jari menari² di papan kekunci. Macam tak caya jer aku ada bakat jadi penulis even penulis blog jer...hehehe...Tapi tak semua cerita boleh dikongsi di blog kan. Ada batas² nya juga dalam nak bercerita. 

Yang pasti, dari blog aku dapat ramai kawan. Dari blog juga aku dapat pendapatan sampingan. Dapat buat advertorial dan jugak job produk review. Alhamdulillah...atas rezeki sampingan nih. Ok...aku dah tak tau nak taip apa ni. Stop sampai sini jer lah...ekekeke....Last but not least:

HAPPY 6TH BLOGIVERSARY SuperMOM With SuperKIDS

Note: Dapat job lagi untuk produk review. Tunggu...☺☺


You Might Also Like

26 komen

  1. nway tahniah
    wow rezeki :)
    lama dah kan

    ReplyDelete
  2. wahhh...tahniah yerr...6tahun tu kira lama tuhhhh hihihi

    ReplyDelete
  3. Tu la kan? MUlanya seronok baca tulisan orang, pas tu teringin nak ada blog sendiri... tapi kadangkala nak istiqamah menulis tu bukannya senang juga... :)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday 6years belog SuperMom With SuperKids.. Otai bloggers ni.. Klu anak da masuk pra dah kan sis?

    ReplyDelete
  5. Tahniah... dah 6 tahun yer... dah byk perkembangan kan.. :-)

    btw, tahniah jugak utk job review tu :-)

    ReplyDelete
  6. Happy Blogiversary noks. Aku nak masuk 9 tahun dah. Hehe
    mula2 blog pun skema tulis orang putih gitu. Bila baca balik cam nak ketawa kuat2 sambil guling2 kihkihkih

    ReplyDelete
  7. happy blog anniversary & keep on blogging!

    ReplyDelete
  8. happy blogivesary for this blog and owner
    sedap plok words ni.
    moga terus suksess ^_^

    ReplyDelete
  9. klik nuffy untuk mommy n kids ^_^

    ReplyDelete
  10. Happy anniversary yg ke 6 utk blog #mak banyakanak...tahniah yer.
    Macamana nak dapat job product review ni FR....mcm best jer dapat duit sampingan

    ReplyDelete
  11. Saya dulu buat blog post pertama pon ayat skema bukan main dengan gambar susun tunggang langgang. Bila tengok gelak sendiri

    ReplyDelete
  12. wow!! blog dah boleh masuk tadika!!! hahaha.. tahniah.. semoga blog berterusan, berjaya, dapat banyak buat review... good luck!

    ReplyDelete
  13. blog kita macam kembar cuma saya tua empat hari.. apapun ahappy blogiversary

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... Tahniah... Keep blogging..

    ReplyDelete
  15. tahniah...
    usia blog aida muda 2 bulan la dari fiza.
    april 2009 aida start blogging :)

    ReplyDelete
  16. tahniah fiza, wahh makin kencang dpt income dari blog ya, keep up the good effort

    ReplyDelete
  17. Happy 6th Blogiversary akak..lama dah tue.. tahniah..keep it up..=D

    ReplyDelete
  18. tahniah kerana berjaya menjadi penulis blog selama 6 tahun..

    ReplyDelete
  19. Happy 6th blogiversary, Fiza!*sambilbunyiletupsanasini*

    Tahniahlah. 6 tahun bukannya sekejap. Kalau tak sungguh, memang lupa password blog sendiri. I ni kiranya masih baru ler.... 2 tahun pun tak sampai lagi hah.....

    Just want you to know it's nice knowing you by tak sengaja masa jenjalan blogwalking ^_^

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page