Segmen Pencarian Bloglist April - Mei 2015

Wednesday, March 25, 2015


Syarat Penyertaan:

1. Follow blog Maria Firdz
2. Follow +Maria Firdz dan like page ni: 
3. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist April - Mei 2015"
4. Copy banner di atas dan backlinkkan ke Entry ini. 
5. Publishkan entry dan tinggalkan URL penyertaan di ruangan komen entry ini sahaja.

Segmen bermula  20 Mac 2015 hingga 30 Mac 2015.

Note: Nak bercerita, tapi ada kerja. Join segmen jer lah. Janji ber update...hehe...



You Might Also Like

7 komen

  1. Slmt bersegmen.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  2. singgah Blogwalking sini..
    selamat bersegmen..

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  3. I ingat nak skip entri ni tapi hati I ni berat kalau dah datang tak mengomen tau. Hahaha....

    Selamat bersegmenlah ya... I sibuk blogwalking makanya tak sempat nak bersegmen bagai nih ~_^

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page