Counting Day!!!!

Friday, April 10, 2015


Counting day? Baru habis pantang ker? Bilanya pregnant?...hahahaha...Ni gambar lama. Counting day untuk baby ni. Nak masuk 3 tahun dah dia. Kenapalah cepat sangat membesar dik. 


Rindunya bau baby. Rindunya nak gomol baby. Baby yang ada ni dah besar. Sejak nak tambah umur ni perangai pon agak manja sket. Ahad ni kita celebrate yerp.  

Note: Have a great weekend uolls ☺


You Might Also Like

14 komen

  1. comelnya dia,,,,sedapkan bau baby..tak sabar nak bau baby..bau awfiyah pun dah ok..

    ReplyDelete
  2. rambut pacak !!jangan main2...hahahh

    ReplyDelete
  3. Rindu time kelam kabut anak masih baby dulu. Pagi2 sblum subuh dah nangess.. Bila kenang kembali, sayu pulak.. :D

    ReplyDelete
  4. seronok kan ada anak kecik ni fiza, aju pun c sabar nak bau dan cium baby ;)

    ReplyDelete
  5. ahad..esok lah ye..geram tengok rambut tu..hehe

    ReplyDelete
  6. Wah.. Dh blh kasi adik lagi ni.. Hhe

    ReplyDelete
  7. next month Aisyah saya pula turn to 3..kejap je masa berlalu kan..rambut pacak-pacak

    ReplyDelete
  8. suka tgk pic baby2 ni... tq dear dtg komen banyak kat blog KA< x dan nak terjah semua, byk rumah nak kena KA ziarah ni

    ReplyDelete
  9. Kalau dah lama takda bau baby dan dah rindu sangat, satu je solusinya. Kenalah cari baby baru *_*

    Anak-anak ni memang rasa cepat sangat membesar. Rasa macam nak berhentikan masa barang setahun dua supaya dapat lebih masa dengan anak-anak!

    ReplyDelete
  10. rambut qalif tu.
    skali pndang mcm rambut lara alana..

    yeay dh lps pon hrinya..
    betul tu kak.
    rindu nk bau baby.
    baby ni dah 8 bulan. hihi
    baru tahu nikmatnya..
    alhamdulillah Allah izinkan juga saya merasa dan melaluinya..

    ReplyDelete
  11. amboi rambut dia.. eheheh.. pak pacak =D

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page