Selamat Tinggal BLOG!!!

Thursday, April 30, 2015

Jodoh kita sampai harini jer. Kalau ada rezeki, kita berjumpa di lain hari. Sebab:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Esok dah start cuti wei. Cuti panjang plak tu. Kalau dah cuti, blog pon cuti jugak kan. Kalau tak der entry selepas bercuti, maknanya blog bercuti panjang lettew...hehehe...Lately ni mood ke laut lah. Sehari satu entry jer. Kekadang tak der langsung. Ni pon dah petang baru terhegeh² nak update.

Asal cuti panjang jer orang tanya 'tak gi mana² ker cuti panjang ni?'...Ayat cliche kan. Kitorang tak gi memana pon. Dok kat hotel Apartment Kajang Impiana tu jer. Paastu dengar² harga minyak naik plak esok. Hurrmmmm...tak tau nak cakap apa dah. 

Ok lah. HAPPY HOLIDAY UOLLS. Yang gi bercuti tu, berhati² dijalan raya. Kalau beli ole² tu, belilah lebih² sket. Smoga bertambah murah rezeki...hahaha...

Note: Kalau dah cuti panjang ni, nak naik kerja pon rasa malas kan.


You Might Also Like

17 comments

  1. selamat bercuti :-). Saat dinantikan oleh semua orang.

    ReplyDelete
  2. sama la kami pun..
    lepak2 kat umah je huhu
    hepi holiday!

    ReplyDelete
  3. wahhh... singgah sini follow ya... ayat macam bestnya cuti hujung minggu ni..hee

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti-cuti malaysia
    akak pun sejak pergi tengok laut hari tu
    blog pun ke laut juga,
    kalau dapat ikan best la juga.
    hihik :)

    ReplyDelete
  5. Bestnye cutiiiiii..happy cutiiii..

    ReplyDelete
  6. Minggu ni bersambung sampai minggu depan anak saya ada exam sekolah agama dan sekolah kebangsaan..memang tak kemana2 la kami 4 hari ni..dok saja di rumah...heheh

    ReplyDelete
  7. hahaha ingatkan dah stop main blog...rupanya cuti...suspen sungguh

    ReplyDelete
  8. aida keje ari ni hingga ahad.
    hu hu hu sedih!
    isnin baru nak bw anak2 berjimba di bayou lagoon tu...
    in shaa Allah...
    blog aida april ni kurang update. busy dgn keje!

    ReplyDelete
  9. Tau x pe kak.. hubby dah ckp malas nak p kerja..

    ReplyDelete
  10. dpt berehat ranum2 kat umah pun besh beb,.. kiki

    ReplyDelete
  11. Saje buat saspen kak ni :)
    jemput join GA nani kak :D

    ReplyDelete
  12. kami duk sehari jer berjln2 tu pun dgn kengkawan..en suami jauh..sob..sob...

    ReplyDelete
  13. Dah mula bersekolah.. hari ni huhu.. :D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive