Turns 3 | Selamat Hari Lahir IMAN QHALIF

Monday, April 13, 2015


♫♪♫ HAPPY 3RD BIRTHDAY IMAN QHALIF ♫♪♫

Fresh from oven

Tangisan pertama


My name is ......





12 April 2012 @ 9.00 am - 12 April 2015 = 3 Tahun

SELAMAT HARI LAHIR IMAN QHALIF BIN HUSAINI. Doa ibu dan abah...semoga Iman Qhalif membesar sebagai seorang khalifah yang beriman lagi soleh. Bijak pandai. Diterangkan hati, ditetapkan iman, taat pada perintah allah...kepada kedua ibu bapa, hormat orang yang lebih tua, di kurniakan kesihatan yang baik, di panjangkan usia, di murahkan rezeki dan di berkati kehidupan dunia akhirat...AMIN...


Just simple celebration. Beli kek pastu nyanyi lagu happy birrthday. Ini pon dah buat qhalif happy. Ibu tak sempat nak buat kek semalam. Nanti ibu buat pastu kita potong kek hasil air tangan ibu plak yerp. Sedih plak rasanya sebab tak dapat buat kek sendiri untuk birthday anak :-(

Sejak nak tambah umur dan umur dah bertambah ni, perangai pon sedikit berubah. Over sensitive plak anak soleh nih. Asyik nak sentap jer. Kenapa ni dik. Buat ibu geram jer tau. Masih lagi menyusu badan. Ni pon buat ibu geram. Menjadi² plak kuat menyusunya. Bagi adik kang baru tau...erkkk...ekekeke...


Ibu, Abah, Abang kimi dan kakak qahirah sayang qhalif hingga hujung nyawa :-)

Note: Gambar ni akan di ulang tayang untuk birthday yang seterusnya juga...hehehe...


You Might Also Like

26 comments

  1. mcm simptom nk dpt baby baru je tu.. bila perangai over sensitif n kuat menyusu.
    mcm zakwan, dia plak yg dpt rasa akan dpt baby padahal mamanya x check lg.. cer ibu check jugak mana tau btul hehe..

    apa2pun, hepi besday imanqhalif! next week turn aunty nad plak hahahah!

    ReplyDelete
  2. happy bithday abam iman..;D

    gambau 1st ngan 2nd tuh yg paling besttttttt...rindu nak beranak lg..

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir IMAN QHALIF ....

    ReplyDelete
  4. happy birthday encem boy...semoga jadi anak yg soleh yer...

    ReplyDelete
  5. kejap je dah besar.. happy birthday iman.. =D

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir si comel
    moga jadi anak yang soleh dunia wal akhirat :)

    ReplyDelete
  7. hepi beday qhalif!!

    be a gud boy okayy!!

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Iman Qhalif!!

    Takpa, hujung minggu nanti ibu buatkan kek..:)

    ReplyDelete
  9. selamat hari jadi Iman Qalif..
    dah besar encem nih..


    Anak lelaki saya makin tak mau menyusu dah..
    saya tak de lak buat apa2..
    tapi memang malam je dia nak menyusu..
    kalau siang kita nak bagi pun dia kata masam la,dah habis la,nanti kejap la..
    macam2..tak tahu la apasal..
    ok jugak..tapi ibu dia ni la risau..takut badan naik menembun-nembun bila tak menyusu..hahhaah

    ReplyDelete
  10. Happy birthday Qhalif sayang
    Tengok senyum dia pun kita ikut senyum sama Fiza:)

    ReplyDelete
  11. pejam celik pejam celik dah 3 tahun dia...selamat hari ulang tahun ke 3 iman qalif..jaga mama baik-baik tau

    ReplyDelete
  12. Wah dah 3 tahun dah dia...dah besar dah yea...hepy besday Iman Qhalif...

    ReplyDelete
  13. Dah 3 tahun dah montel ni kan:)
    Happy.. happy birthday dari auntie dear!

    ReplyDelete
  14. Selamat hari lahir Iman.. Semoga menjadi ank yg soleh.. Berjaya d dunia & akhirat.. Aminnn

    ReplyDelete
  15. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. hhpy birthday, tumpang gembira, dah besar dah iman qhalif yer

    ReplyDelete
  16. Salam Fiza...

    Dah datang semalam tapi sebab mata 'banjir kilat' makanya tak sempat nak komen :) Ada-ada jerklah alasan yerk!

    I cuma tahu normal delivery and c-sect jerk, yang baby keluar fresh dari oven ni tak pernah pulak tau! Hahaha... Gurau jerk, jangan cepat melatah nanti kedut muka tu, gambar nak pakai duplohlapankali lagi katanya!

    Happy birthday Iman Qhalif. Semoga panjang umur, murah rezeki, jadi anak yang baik dan bijak serta sentiasa menyenangkan hati ibubapa ya. Dah 3 tahun masih nak nenen cap gantung lagi yer.... takpa, bagi jerk adik satu lagi, Fiza. Awak kan muda lagi....

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir iman qhaliff semoga pjg umur n murah rezeki ;)

    ReplyDelete
  18. ciksu pon nak sayang qalif juga la, boleh..
    selamat ulangtahun sayang ciksu doakan smga qalif mmbesar sbgai anak soleh, rajin solat dan berjaya di dunia dan akhirat.aamiin

    cntik tarikh lahir qalif

    ReplyDelete
  19. Tu petanda nak suruh ayah ngn mak bagi adik la tu..hahaha

    ReplyDelete
  20. Selamat hari lahir iman qhalif....anak awak sebaya anak saya 10/4/15. Pun boy!

    ReplyDelete
  21. Pembetulan...10/4/2012....hihihi..typo..

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah.. happy birthday Iman Qhalif. Semoga sentiasa ceria dan membesar menjadi insan yg beriman & berjaya... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  23. happy belated birthday Iman Qhalif.. semoga jadi anak soleh menyejuk hati emak ayah =)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive