Back To WORK!!!

Wednesday, July 22, 2015


Salam rabu uolls. Ada yang masih bercuti lagi ker? Wahhhh...syiok lah korang cuti lama. Atau ada yang amik MC sebab malas nak kerja harini...ngeeeee...Aku dah selamat kembali ke pangkal jalan lepas bercuti 4 hari. Tu pon rasa kemalasan yang teramat sangat pagi tadi nak gi kerja. Ku gagahkan jugak diri ini. Nak MC?? aku bukan jenis kaki MC. Tak sakit tapi buat² sakit sebab nak MC. No..no..no...Aku sanggup amik EL dari amik MC hokay. Buat apa nak mengaku tak sihat sedangkan diri tu sihat wal'afiat khenn. Sakit betul² nanti baru tau.

Mood masih lagi ke laut china selatan. Nak citer pasal raya...hurmmm...nanti² lah. Biasa² jer citer raya aku. Tak macam citer raya uolls yang meriah tu. Tak berjalan sangat pon. Kampung pon kat kampung pandan tu jer. Mertua plak kat gombak ngan rawang. Mak, kakak ngan abang ada lah balik kampung Negeri sembilan melawat saudara mara. Tapi aku tak ikut. Dah lama tak balik nogori. 

Haishhhh...bosan plak dok office. Line tenet macam siput cadury. Kejap on kejap off. Photostat machine pon tak boleh pakai. Acaner nak buat kerja nih...ppfftttt... 

Note: Teringin nak makan ketupat palas. Tapi tak jumpa lagi...huhuhu...



You Might Also Like

23 comments

  1. Selamat kembali bertugas. Saya raya keempat dah masuk kerja.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya buat fiza sekeluarga :)
    CH hari isnin dah mula kerja Fiza..

    ReplyDelete
  3. U... palas palas jangan sebut, I pun mengidam ni hahahaha. Enjoy ur office ;)

    ReplyDelete
  4. Memang boring sorang2 d pjbt...

    Saya pun dah mula kerja...start isnin lalu... huhuhu

    ReplyDelete
  5. sama la akak.. farah pun baru masuk kerja hari nie.. mood kerja tak mai lagi..acanerrr..hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali bekerja, Fiza :)

    ReplyDelete
  7. Back to work... sy pun dah start sekolah hari ni...

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya noks ... samalah kita dah mula kerja. Anak2 dan hubby masih cuti .. jeles aii.
    Hajat hati nak sambung cuti cukupkan seminggu tapi kerja bertimbunlah pulak huhu.

    ReplyDelete
  9. cambest je rumah family dekat2..duduk jauh ni macam seronok..tp nak travel tu adehh..jauhhhh perjalanan..lagi laa kena drive sorang dengan anak nak balik johor.. kena berdikari..selamat hari raya kak fiza

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya Maaf zahir batin fiza
    Selamat menjalankan tugas
    Akak pun ngidam ketupat palas ni
    Hehe :)

    ReplyDelete
  11. Selamat bertugas dan mulakan semangat yang baru selepas Aidilfitri ni..

    ReplyDelete
  12. Dah kembali ke rutin harian. Hihi :)

    ReplyDelete
  13. selamat kembali bekerja sis, saya pun tengah mereput dlm opis ni tgk ramai yg x de.. lengang je sume amik mannual leave gamaknye XD Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  14. amboi cuti sakanjer padahal kampung pandan... sori2 lawakjer...
    akakpun semalam dah kejranyer...
    nak cuti lama2 takut habis cutikot idak seronok nyer...
    ketupat palas pun sedap gaktu..

    ReplyDelete
  15. aduyai memang mood raya lagi kan fiza ;)

    ReplyDelete
  16. Welcome back pija...hehehehe...kita hari khamis baru start...tupun mood ke laut...

    ReplyDelete
  17. Semangat bekerja.... apapun ianya adalah amanah kan...

    ReplyDelete
  18. rajin betul bekerjaa.. smoga dapat cuti lebih nantii hehehe

    ReplyDelete
  19. ala, lambat singgah sini.
    hari tu ada bawa blk sikit.kalau tahu akak nak boleh bagi..

    ReplyDelete
  20. sama la dengan akak ni...kalau tak sakit memang tak amik mc la,el je, kang tipu2 sakit betul2 pulak

    ReplyDelete
  21. ari tu aida teringin nak makan ketupat palas.
    kat melaka mana ada.
    dgn rasa tak malu, wassap jiran sebelah.
    org tganu.
    yeszaaa dlm masa beberapa minit, dpt la sepiring ketupat palas yg marveles sedap nyer :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive