Jawab Survey dapat DUIT dengan Global Test Market

Friday, July 31, 2015

Haaaaa...boleh dapat duit hanya dengan jawab survey jer? Biar betik? Iyer lah. Tak tipu punya. Banyak dah website survey yang buat macam ni. Sama ada boleh tebus coupon, barang atau pon duit. Tapi aku setia dengan Global Test Market jer. Dah dapat pon hasilnya. Nak tengok ☺☺


Alhamdulillah....rezeki pagi jumaat yang barokah ini. Dapat lah menampung perbelanjaan aku untuk bulan depan ni. Iyer lah....dapat gaji lambat lagi khenn sebab dah dapat gaji awal bulan haritu. Aku redeem point ni pon 18 June. Memang amik masa lah sebab cheque dari over the sea kan. 

Tak nak tanya ker berapa lama aku amik masa nak kumpul point ni? Hehehehe...makan tahun jugak wei. Sebab aku tak rajin nak jawab survey. Tapi bila aku tengok orang lain dah dapat hasil dengan Global Test Market ni, kerajinan tu otomatik datang. Syarat untuk redeem point kena 1000 sebab 1000 point tu bersamaan dengan $50 Dollar. Cer convert? Dapat lah amount tu. Nak tunggu sampai 2000 point baru nak redeem, lama lah pulak kan. Next redeem lah plak. 

Kalau tak nak redeem dalam bentuk duit, boleh redeem dengan voucher macam Zalora, KFC, McD, MPH, Parkson dan banyak lagi lah. Tapi aku kan mata duitan. Mestilah nak duit.....hahahaha....

Apalagi...jom tambah pendapatan sampingan dengan [Global Test Market]. Tapi kena rajin jawab survey tau. Dapat jer survey kena jawab cepat² sebab survey tu cepat close. Tak sabar nak tunggu next redeem ni. Tengah kumpul pont ☺

Note: Maaf lah yerp. Owner blog ni sedang menghadapi masalah hormon tak stabil. Kemalasan tak hingat. Pembawakan apatah. Tunggu lah bila hormon dah stabil nanti yerp. 


You Might Also Like

27 comments

  1. Wahhh...rejeki tue akak..tahniah!!! =D

    ReplyDelete
  2. Bestnyeee...tak pernah try..nak try jugak lah!!hehe

    ReplyDelete
  3. belum buat lagi ni.hehehee....kak...yaya dah follow akak...harap sudi follow yaya.... tq... :)
    www.yayacendana.com

    ReplyDelete
  4. banyak cara buat duit kan fiza, tahniah ya

    ReplyDelete
  5. Saya baru berjinak2 dengan Global Test surveys ni, Fiza. Masih merangkak-rangkak lagi :)

    ReplyDelete
  6. bagus juga tu..jawab soalan dibayar pula

    ReplyDelete
  7. wahh.. masyuuukkk.. sikit pon duit jugakk tuuuu...

    ReplyDelete
  8. wahh ok laa tu jawab survey je leh dpt duit. menarik ni

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH ..PERNAH JUGA JWB SURVEY GOOGLE CHROME..TAPI MCM XYAKIN DGN HADIAH YG DIBER..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum kak..

    saya ada juga jawab survey tu.. tp sekarang dah slow je.. hehe..
    blh redeem ngn duit eh.. xpsan pula..hihi
    tahniah kak.

    ReplyDelete
  11. Pembawakan budak kah?! Hehehe... sama la kita... kadang ada mood 2/3 entri sehari.. kadang tu berminggu pun tak update.. hahahaha eh btw, cm menarik pulak buat survey dpt duit... hahhaha ai pun mata duitan jugekkk... hahhahah

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum..singgah sini.. macam best jer survey dapat duit.. nak jugak !
    GMBM

    ReplyDelete
  13. nak join jugak la..dulu join unsurvey last2 menipu je..duit dah dekat nak boleh cashout tengok2 laman web dah tak de..hampeh betul..ehehe

    ReplyDelete
  14. Buat juga survey ni noks tp x pernah pula check point dah berapa ... hehe

    ReplyDelete
  15. ohhh aku rasa skrg marketing research company kot babe..
    dulu aku pernah kerja dengan marketing research company buat survey untuk product..
    utk token, diorang bagi duit atau barang atau voucher..
    zaman hi tech ni dia buat online pula ya.. bagus2 ada peningkatan :)

    ReplyDelete
  16. Makan tahun nak dapat duit tu yang malas sikit..

    ReplyDelete
  17. saya dpt byk survey...tp x blh buka...duk loading & loading,,knp yee?

    ReplyDelete
  18. Jawab survey dan kita di bayar

    https://wad.ojooo.com/register.php?ref=syamhwa (klik iklan, dah dpt 25usd)

    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2620387 (dah dpt rm100)

    https://ap.yougov.com/refer/bvckbylVFpTfAXFVEUigDQ/ (dah dpt 25usd)

    Semua link yg sya bg boleh buat duit

    ReplyDelete
  19. Salam. Saya nak Tanya Kat mana boleh pilih nak cash out points tu ke cheque sebab saya click redeem cuma Ada zalora voucher pastu rixty dengan superbuy.

    ReplyDelete
  20. Sis. Macam mana nak tebus market point kepada cek ye? Saya nak tebus tapi dia bawa ke website perksplus lepas tu kena pilih voucher atau kupon etc. Takde apa-apa button or something else yang berkaitan dengan cheque. Please help me 😭😭😭😭

    ReplyDelete
  21. try this link
    http://id.ipanelonline.com/member/index/
    best site from indonesia with very higt payment..just follow the link,regristration and answer the survey..very simple

    ReplyDelete
  22. oh. global test market hantar melalui check ke admin?. Tapi saya ada join gak. tapi tak banyak survey untuk malaysia. macam mana admin boleh dapat banyak duit?.


    [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    ReplyDelete
  23. Post yang sangat menarik. Jom lawat blog saya untuk join panel survey yang lain sambil2 boleh dapatkan tips buat duit online secara percuma.

    http://bit.ly/2g07zXO

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive