Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi

Wednesday, September 09, 2015

Siapa yang tak suka coklat kan. Asal nampak coklat jer, kecur ailio. Peminat tegar coklat katakan. Sanggup makan sorok² dari anak wei sebab kalau makan ngan anak² memang si ibu akan dapat suku dari coklat lah sebab anak² makan macam ikan piranha. Sekejapan jer habis....hahaha...Dah hemak pon suka makan coklat, menurun kat anak² lah plak.
Erkkkk...nak citer pasal coklat ker pasal giveaway ni? Citer kalau tak melalut tak sah kan. Buat peminat² coklat, meh lah join giveaway  ni. Mana tau rezeki dapat salah satu dari coklat² ni kan:
Smoga bertambah murah rezeki adik manis ni. Jangan lupa coklat untuk hakak yer dik. Pastikan hakak salah sorang pemenang tau...ekekeke...suka suki jer khenn. Tarikh tutup 13 September 2013.
Note: Suka join giveaway yang syaratnya simple. Naik fening klo giveway yg suruh follow blog/FB Page/IG yang banyak sangat tu. Kalau follow kita balik tak per jugak kan. 


You Might Also Like

16 komen

  1. Lama tak makan coklat Vochele..

    ReplyDelete
  2. all the best fiza ye. suka note tu...hehe
    betullah kan. memang tak rajin nak join yang merepek punya syarat

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama. goodluck :)

    http://nampakjiwaterbang.blogspot.my/2015/09/giveaway-chocolate-vochelle-by-dyan.html

    ReplyDelete
  4. sama ler kita.
    syarat simple, aida join :)

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya dapat sekotak coklat...hehe. Kalau dapat, post cikit ye...

    ReplyDelete
  6. Good luck!... saya pun tak suka join giveaway yg kena folo2 bagai... renyah!

    ReplyDelete
  7. Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/giveaway-chocolate-vochelle-by-dyan.html

    ReplyDelete
  8. All the best, sis! Betul, saya kalau syarat GA tu kena follow itu ini, klik sana sini mulalah berpinar mata. Memang tak joinlah jawabnya ;)

    ReplyDelete
  9. alaaaa tutup dah. betol. tak suka join kalau yang suruh follow byk2. pening nak layan. last sekali takpe la kalau tak join pun ekekekeke

    ReplyDelete
  10. Ala.. X sempat join..
    Good luck kak fiza...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page