Website COACH Penipu | Jangan Terpedaya!!!

Tuesday, September 22, 2015

Buat peminat² tegar handbag Coach. Perasan tak ada iklan pasal Coach Bag Clearance Sale kat FB? Memang murah tak hingat lah harganya. Kalau tengok pon memang teruja dan terpedaya nak beli sebab kemurahan yang luar biasa harga handbag Coach tu. Nak tau tak, memang ramai yang dah terpedaya dan tertipu dengan website ni rupanya.



[Website] plak

Memang cilik betul si penipu ni. Dari pembacaan, owner ni dari China sebab credit card charge dalam yuan...hurmmmm...Beli tapi barang tak sampai². Bila comment kat wall FB, terus kena delete dan kena block. Meh baca nih:

Sumber [SINI]

Kalau baca komen² tu banyak website²/Page² yang kaki penipu. Kalau barang² branded ni, jangan lah beli online. Gi terus butik. Uolls ada yang dah terjebak beli ker? Aku pon hampir² rasa nak beli. Tapi fikir² balik, tak kan lah Coach jual handbag murah macam ni. Design pon old fashion. Lagi pon pakai jerlah handbag yang ada nih. Lenjan sampai lunyai...hahaha....

Tapi kesian kat member office ni sebab dia salah sorang mangsa. Nak beli handbag untuk isteri dia, sekali kena tipu...haishhhhh...kalau dah bukan rezeki kan. Pengajaran buat kita semua. Jangan mudah percaya dan terpedaya dengan website/page macam ni. 

Note: Ukur duit dipoket sendiri sudah. Kalau tak mampu nak pakai handbag mahal, Buat cara tak mampu. Hangbag aku paling mahal pon brand BONIA. Hantaran masa nikah. Tapi dah kena ragut. Cisssss...Memang tak selamat lah hidup ko dunia akhirat wahai peragut durjana.


You Might Also Like

16 comments

  1. memang teruk ler sanggup mereka tipu pembeli2..

    ReplyDelete
  2. takutnya...ni mungkin scam... sbb dia tahu guna cara yg biasa (love scam) dah x jln...so depa guna cara ni sbb tahu akan berurusan one by one

    ReplyDelete
  3. iskk...macam2 cara lak org menipu skrng ni ye...senang ker tido malam tu?...kitew pun sama nok..guna apa je yg ada..ala, skrng byk sgt yg fake..kadang pakai yg ori pun org ingat fake gak...sama sebijik

    ReplyDelete
  4. handbag bonia pun mahal tu...hati2 jgn tertipu kaki putar alam ni...

    ReplyDelete
  5. I pkai bag fake jer.. hahah atau dikenali copy ori, hehhehe

    ReplyDelete
  6. I pkai bag fake jer.. hahah atau dikenali copy ori, hehhehe

    ReplyDelete
  7. mudahan tak ramai yang kena tipu ....

    ReplyDelete
  8. Macam macam orang meniaga sekarang. Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nani :)

    ReplyDelete
  9. hah..tulahnye aku baca jugak pasal website ni tipu..

    babe..blog lama aku tutup..inilah blog yang baru heheh.

    ReplyDelete
  10. Salam..jln2 blogwalking untuk hri ni kejap ;) dr blog emas putih....selamat Hari Raya Haji..

    http://ilovebunga89.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. Bahaya kan klu tak tau terus beli online ni... bnyk yg ambik kesempatan dgn penipuan2 begini. Menjadi peringatan buat saya juga ni. Thanks sharing Fiza..

    ReplyDelete
  12. Macam-macam cara orang nak menipu sekarang kan! Memang kalau nak beli beg mahal begini, baik tentu terus pergi ke butiknya. Tentu arah kita tahu harganya macammana :)

    ReplyDelete
  13. Huh.. Tak berani nya nk beli ... Mujur akk up entry ni... Da mujur juga sy tak pakai barangan berjenama...

    ReplyDelete
  14. Pada aida, yes gi la butik yg ada.
    Mitsui ada. Jpo ada. Menabung la few months.
    Bila ada sales, cecepat rembat 1 kan.
    So far aida ni x caya sgt beli online.
    Kecuali brg kecik2 la... sikit sikit aje rege nyer.
    Tu pun kompom dia genuine seller online.

    ReplyDelete
  15. memang laaa nipu ni keje nyaaa isk.. tak logik la wallet coach jadi rm181..
    kalo time jualan warehouse pun paling murah rm500 lebih.. tapi time CT ke shanghai.. CT ada pegi fake market sana.. mmg barang2 tiruan tip top.. gred 5a.. tak dapat la kat ptaling street..
    mmg mcm ori. itu lainla.. ahaha eh tak.. jangan pakai gak yang tiruan..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive