Minggu EXAM!!!

Monday, October 26, 2015

Gambar ulang tayang jewr ☺

Minggu ni minggu exam anak². Rasanya kebanyakan sskolah start exam harini. Good luck untuk Iman Hakimi, Qahirah dan juga buat anak² uolls yang tengah exam jugak nih. Kesian kat Kimi. Sepatutnya isnin last week dah start. Tapi sebab jerebu kan. Terpaksa tunda ke minggu nih. Jumaat haritu dah start exam rupanya. Aku pon tak tau. Bila bukak blog skolah, baru tau start terus hari jumaat. 

Hari ni pon sekolah agama start exam jugak. Bertembung exam skolah agama ngan skolah kebangsaan. Pagi petang exam. Bertabah lah nak. Yang si budak tadika pon bukan main lagi ada exam nya. Apa pon keputusannya, terima lah dengan hati yang terbuka. Anak² dah berusaha dan buat yang terbaik sebenarnya. 

Tak tau nak citer apa sebenarnya nih. Dah datang mood femalas haku ni ha. Sebelum berlarutan, citer jer lah pasal anak² sebab citer pasal anak² ni tak pernah habis. Korang jangan bosan plak yerp...ngeeeee...

Note: Anak yang exam, hemak yang over berdebar. 


You Might Also Like

6 comments

  1. qebal pun ada exam.. 4 hari bulan nov nanti.. adehhhh riso.. padahal tadika jer punnnnnn

    ReplyDelete
  2. kan.
    sayaa pon dh kering modal, nasib la ada juga entry pasai rania, kalau tidak menepek ke blog org bw j la.

    good luck buat semua anak anak yg ambil exam

    ReplyDelete
  3. Gud luck buat anak awak Fiza dan anak anak geng bloggers semua. Exam jer lebih ...bacanya mcm memain geram mak tau!

    ReplyDelete
  4. Betul tu.. sama jugak dengan anak2 ai.. dorang nak exam ai yang terlebih cuak..

    ReplyDelete
  5. Wahhhh gud luck la yer....memang dah sampai musim examni...nantiii cutiiiii pulakkkk

    ReplyDelete
  6. hehhe.. biasa la anak2 nk exam mak bedebor

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive