Thanks YANA YANI!!!

Tuesday, October 20, 2015

Siapa yang tak suka bila blog kena review kan. Dari review tu lah kita dapat tahu kelebihan dan kekurangan yang ada pada blog. Secara tak langsung boleh buat penambahbaikan lagi. Erkkkk...apsal skema plak ayat aku nih....haishhhhh...Straight to the point.


Semalam blog #ibu3anak [SuperMOM With SuperKIDS] ni dapat review percuma dari YANA YANI. Terima kasih banyak² Yana sebab sudi review blog kita yang tak seberapa nih. Kembang sertaman perumahan bila baca tau. Dalam sibuk² tu pon masih sempat curi masa untuk review blog. Bukan jer dapat review blog secara percuma. Tapi dapat cenderahati lagi tu.


Cantik kan tasbih mini tu. Lupa dah dapat sebab apa. Tapi untuk review blog ni dapat sebab jadi pengomen tegar kat blog yana nih. Thanks again Yana. Smoga bertambah murah rezeki dan semoga ukhwah kita ni berkekalan sampai bila² even hanya di alam maya. Harap boleh bertentang mata satu hari nanti.

Nak menambah kenalan? Jom terjah blog Yana Yani [Diari Seorang Mama]...ibu kepada sepasang cahayamata yang comel dan handsome

Note: Bukan mudah nak buaat kerja review nih tau. Even review blog sekali pon. 


You Might Also Like

13 comments

  1. Nak review blog kite x?..hahahah..

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Ada juga orang nak review blog awak.. Blog saya takde orang nak review.. Huhu

    ReplyDelete
  3. biasa yg review blog nih citer yg baik2 bagus je kann., susah sikit nak baiki blog sbb x nmpk kekurangan dari mata orglen ., ;p

    ReplyDelete
  4. terbaik fiza rahman...teruskan berblogging....

    ReplyDelete
  5. Seronoknya bila dapat di review! Percuma lak tu dan dapat hadiah lagi... Tahniah!

    ReplyDelete
  6. hehe...saya buat semampu yang boleh fiza
    ikutkan tak layak pun buat review =)
    apapun fiza memang layak untuk semua ni
    terima kasih kerana sentiasa menyokong saya

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive