BATA Warehouse Sale!!!

Tuesday, November 24, 2015

Sale sana sini. Nak masuk hujung tahun kan. YES (Year End Sale) gittew. Ni nak bagitau Warehouse sale best nih. 


Time: 9.00a.m to 7.00p.m

Date: 26th November 2015 to 6th December 2015

Location : Bata Factory, Batu 3 1/2, Jalan Kapar, 41400 Klang, Selangor, Malaysia

Men’s Shoes and Sandals : RM10 – RM30
Ladies Shoes and Sandals : RM10 – RM20
Children Shoes : RM5 – RM10
Sports Shoes : RM20 – RM30
Slippers : RM5 – RM10
School Shoes : RM5 – RM10
Branded Footwear : RM50 – RM80
Standard Stock : 30% – 50% OFF

Participating Brands:
BATA
Primavera
Power
Bata Comfit
Weinbrener
Footin
NorthStar
Bubblegummers
B.First

Elok sangat lah kalau nak cari kasut skolah anak² kan. Cari kasut sendiri pon elok sangat ni. Sambil menyelam minum air. Tumpang membeli sekali. Anak nak skolah mak yang hover shopping khenn. Maklumlah....rakyat marhaen kena bijak berbelanja. Kasut pon mampu milik jer. Asal ada warehouse sale harus terjah. Tapi jangan lah jadi macam warehouse sale VINCCI yang kontroversi tu yerp. 

Warehouse sale untuk baju sekolah tak der ker erk. Kalau ada bagus gak. Baju budak skolah pon mahal. Kalau seluar skolah harga ikut saiz. Lagi beso anak ko lagi mahal harga seluar skolahnya. Baju² skolah pon aku shopping kat Hari² jer. Tu yang mampu poket. Tak der brand canggih manggih atau brand professor serba tau. So far ok jer kainnya. Hitam legam tu biasalah. 

Tu jer nak bagitau. Dengan ucapan...Hurry Up! Don’t miss this crazy sale!

Note: Jauh lah plak Klang tu. Kena usul kat en. suami nih. 


You Might Also Like

21 komen

  1. kasut bata ada juga design yang cantik dan berkualiti...

    ReplyDelete
  2. ala ingat dekat semua branch :((((
    jauhhhh tuuu huhuhu thanks share <33

    ReplyDelete
  3. Salam n happy Monday. wah best ni.. tq kongsi info. Boleh ler cari satu dua utk Adik kat sini

    ReplyDelete
  4. jauh sgt kapar klang tu.. adehh kang jadinya mcm vinci sale tu haruuu

    ReplyDelete
  5. jemput mai klang. ni mmg port kami beli kasut sekolah zakwan. 3 pasang rm10. tahan sampai akhir tahun klu tak ilang in shaa Allah.. tq sbb bgtau pasal sale ni sebabnya org klang pun xtau gak haha..! tggu ada khemah, ada la sale.. gitewww kekdahnya.. in shaa Allah takkan jadi mcm vincci tu.. (ikut pengalaman sendiri, hehe)

    ReplyDelete
  6. dah ujung tahun, sana sini sale kan..godaan byk! :D

    ReplyDelete
  7. Zura kurang gemar gi tempat sesak camnih.
    sanggup bayar lebih sket dari berebut nak membeli.
    lagi2 ade anak kecik nih. memang x sanggup lah nak redah orang ramai.

    harap2 x jadik lah macam kes jualan gudang Vinci haitu. sampai sanggup panjat2 pagar kan~
    biar lah semua beradab sopan~

    ReplyDelete
  8. Jauh na warehouse sale tu sampai ke Klang sana.
    baju sekolah budak2 ni aku pun tak suka beli mahal. Hujung2 nanti kepam juga baju dia. Lagi2 anak jantan. Kalau nak beli pun aku beli yang medium quality.. ;)

    ReplyDelete
  9. Kenapalah tak nak buat kat JB
    Kakak suka juga brand bata ni Fiza.

    ReplyDelete
  10. JAuh melampau. Kalau nak beli banyak tu berbaloi. kalo setakt nk beli sepasang 2 tu, buat mengabihkan duit minyak je. Huhu. Saya suka primavera.

    ReplyDelete
  11. fuiyoh fiza, jauh nyer...
    nape x buat kat melaka ke, seremban ke,.... hu huhu...
    i like bata tau. selalu beli kasut bata sejak da mak-mak sgt ni :) ha ah ha

    ReplyDelete
  12. bata ni dkt jgk dri rumah tpi xpenah smpi sna.. ruginyer la kan.. :(

    ReplyDelete
  13. Jauh pulak lokasinya. Itu takpa lagi tapi yang paling ngeri takut terjadi macam kes Vincci tu. Penat-penat terjah tetiba dibatalkan pulak nanti dek makpak teruja memborong ^_^ I pun tengah sibuk ni nak memborong keperluan sekolah anak-anak. Tahun depan si kecil tu pergi kindy, lagilah nangis-nangis hati dan perasaan keluar duit!

    ReplyDelete
  14. akan ku tunggu serigala ni mengganas di melaka !

    ReplyDelete
  15. Bestnya, tapi jauh nak pergi. Saya suka gak pakai BATA ni. Selesa ngan kaki :)

    ReplyDelete
  16. kalau pegi kena borong kasut dorang sorang 3 pasang. baru berbaloi haaa tahan sampai hujung tahun. tahun depannya tgu YES lagi bulan 12 nanti huhuhuhu. rakyat marhaen mcm kira memang kena jimat berbelanja

    ReplyDelete
  17. woaaaaa.. memang time warehouse patut borong macam2 sebab semua murah =)

    ReplyDelete
  18. hujung tahun banyak la sale kan, cuma duit tak tahu cukup tak ni haha

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page