Global Test Market | Cara Tebus Point Kepada Cash

Tuesday, December 29, 2015

Dah beberapa orang tanya aku macam mana aku bley dapat cash dengan Global Test Market dalam entry [INI]. Yang personal email pon ada gak tanya sebab dorang nak redeem point dengan cash tak boleh.


Aku pon tak dapat nak bagi jawapan kenapa dorang tak boleh redeem cash. Tapi aku tunjukkan cara² macam mana nak redeem cheque yerp.

Step pertama

Step kedua

Step ketiga

Kalau tak der checks kat Shop by Category tu. Cer cari checks kat SHop By Brand

Step ke empat

Step kelima

Dah selelsai nanti uols akan dapat email pengesahan dari Global Test Market.

Kalau uols dah follow steps ni tapi masih tak der column untuk redeem checks, tak dapek den nak nolong. Untuk pengetahuan jugak, memang dah bertahun aku daftar dengan Global Test Market nih. Tak tau lah kalau GTM dah buat rules baru untuk registration yang baru  tak boleh redeem by cash. Kena tanya dengan GTM sendiri.

Aku baru jer buat 2nd cash out last week. Alhamdulillah...rezeki jawab survey. Dulu cukup points 1100 dah boleh redeem cash. Tapi skang kena tunggu 1200 baru boleh redeem cash. Nak tunggu sampai points 2400 lama sangat. Sementara currency tengah tinggi ni, moh ler kita cash out. 

Kalau dulu bukan main pemalas lagi nak jawab survey. Buat tak tau jer. Bila dah nampak orang lain dapat hasil dari jawab survey, baru lah semangat nak buat. Skang asal masuk jer survey terus jawab. Kalau lengah² nanti survey cepat close. Tu tips nya. Kalau dapat survey dari GTM terus lah buat yerp. Jom kita kumpul ponts untuk 3rd cash out plak ☺

Note: Cuti panjang ni kita bercuti jer lah kat umah. 


You Might Also Like

10 komen

  1. huhuuhuu....nyampah..hahaa..mcm dah frust pun hade Y__Y

    ReplyDelete
  2. menarik juga... bagus bagi sesiapa yg rajin...

    ReplyDelete
  3. ade join gak.. tapi tak pernah jawab.. ni nak try la jawab

    ReplyDelete
  4. bestnya redeem point, kalau rajin banyakla point kan

    ReplyDelete
  5. Hi.Awak dah dapat ke cek tu?Saya dapat dalam USD.Rasa tak berbaloi nak tebus.Kalau dulu dalam RM,senang sikit.

    ReplyDelete
  6. Mungkin yng dh lma join je kut blh tbus cash kn.. Yng skrng ni bg voucher je..

    ReplyDelete
  7. Sy dpt dlm USD. Mcm mana sy nak tebus? Kat mana sy nak tebus? Atau just bank in ke akaun?

    ReplyDelete
  8. Sy dpt dlm USD. Mcm mana sy nak tebus? Kat mana sy nak tebus? Atau just bank in ke akaun?

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page