Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Monday, December 07, 2015


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

You Might Also Like

16 comments

  1. selamat berjaya dlm contest ini..

    ReplyDelete
  2. singgah kejap blog cute ni...jom ke blog ecah..ada aktiviti menarik..kekeh

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dari blog Mia Liana.Com...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salaam singgah BW dari segmen yang sama :)

    Good luck :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum.. singgah terbang dari segmen yang sama :)

    jemput join segmen kat bawah ni ye...
    GIVEAWAY CASH BY EMAS PUTIH
    END YEAR GIVEAWAY BY SEINDAH CERITA

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya ... Dah terlepas nak join ...

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen.
    Alhamdulillah, Fiefi pun join gak :)

    ReplyDelete
  8. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

    http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  9. tahniah... http://www.mialiana.com/2016/01/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete
  10. salam ziarah jumaat. datang dr blog kak mia :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive