Thank You ZALORA

Wednesday, December 23, 2015


Alhamdulillah...rezeki blogging untuk entry [INI]. Voucher dapat dah lama. Tapi tak tau nak beli apa. Asal bukak website Zalora, rambang mata haku nak memilih sebab banyak sangat barang yang best². Jadinya...sebelum voucher tamat tempoh, baik kita redeem cepat². Hari senin pilih² barang. Hari selasa dah dapat barang yang dipesan....perrghhhhh...service Zalora memang terbaik. 

Beli apa? Alaaaa...uols tak bagi tau pon iols dah bley agak isi hati uols mesti nak tau beli apa kan...muahahaha...Beli ni ha:


Nak beli baju, takut salah size. Sebab size dah mengembang bagai di pam². Tunggu next year baru mengecut balik badan nih. Memandangkan wallet pon dah uzur dan kasut pon dah nak haus tapaknya. Biasalah....jenis pakai barang pakai sampai lenjan. Dah tak nampak rupa baru beli baru. Gittew konsepnya. Maka 2 barang ni lah jadi pilihan selepas di tapis² ikut budget voucher yang diberi,

Last but not least...mekasih Zalora sebab menjimatkan duit iols yang tak perlu keluar sesen pon untuk beli barang. Kalau ada nak buat review jangan lupa blog SuperMOM With SuperKIDS yerp...hehehe...macam Zalora baca blog haku.

Note: Semalam tengok preview screening Alvin and The Chipmunks. Tunggu entry yerp  Memang best dan pecah panggung sebab kelakar ☺


You Might Also Like

13 comments

  1. WAHH...BESTKAN KALO DAPAT HADIAH FREE NI...TAHNIAH DEAR...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..ala...ada typo tu...hihi...cuba check..

    mana jadi mata
    hehe..
    btw jemput join

    Join List Belog Best
    http://www.yayacendana.com/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  3. wah bestnyee..brg sy x smpai lagi :'(

    ReplyDelete
  4. SOYA BELI HANDBAG NGAN SHAWL...KIKIKIKI...DAPAT JUGAK VOUCHER TU

    ReplyDelete
  5. tak berani nak beli kasut online takot saiz yak ngam dengan kaki.. baju pun sama, setiap kali beli mesti besar baju tu... sedih :(

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat barang free.... jeles kita tengok..hehehe

    ReplyDelete
  7. wow menarik.
    untong la :)
    nak gi layan alvin and the geng gak nanti.
    time je lom tau.

    ReplyDelete
  8. best kan dpt guna voucher free, jimat duit ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive