HP Kids Day Out @ Galactic Laser, Midvalley

Tuesday, February 23, 2016


Alhamdulillah....rezeki blogging. Dapat invitation ni untuk HP Kids Day Out. Ni 2nd invitation. 1st invitation last year tengok wayang The Good Dinosaur. Tapi aku tak dapat join sebab bertembung dengan satu lagi event. Kali ni bila dapat lagi invitation memang tak boleh nak tolak lah sebab best. Event yang membabitkan anak² memang aku suka. Anak² happy...makpak lagi lah double triple happy kan. 


HP Kids Day Out ni sebenarnya sebahagian daripada kempen HP’s Rush Dad & Homework Hacks dimana kami di beri penerangan mengenai HP Deskjet Ink Advantage 3635 dan juga HP DeskJet Ink Advantage 4675. Apa yang best dengan printer HP Deskjet Ink Advantage ni ialah ianya  membolehkan anda untuk mengimbas, menyalin, dan mencetak dokumen berkualiti secara wirelessly @ wayarles dari Telefon, Tablet atau PC! Best kan. 

Apalah yang suka sangat tu ☺☺


Tapi sebelum tu kita bergambar dulu kat photobooth ni. Siap ada video dan contest. Memandangkan kami ni tak mesra camera, orang soh posing gaya bebas, ko posing statik macam tu jer...hahahaha...Kalau menang dapat HP Deskjet Ink Advantage 3635 tu. 


Aktiviti yang ditunggu²...main tembak laser. Happy kemahen bebudak nih. Ni baru 1st round untuk bebudak. 2nd round nanti ngan parents plak. Tapi aku tak layak untuk main atas sebab² tertentu. Melepas mak nyah. 


Sementara tunggu abang main tembak², kita main kaler² dulu dan juga buat origami. Memandangkan tembak laser tu untuk bebudak 7 tahun dan ke atas, QahirahQhalif tak dapat nak main. Cuma masa main untuk family tu qahirah dapat main with abah's supervision. Frust Qhalif sebab dia nak main jugak tapi tak boleh.


Sesi bergambar, Kemahen lagi anak bujang sorang tu. Kebetulan blogger [Sumi jelly] pon join. Anak kitorang memang kenal. Syiok lah ada geng si kimi tu. 


Last but not least. Antara blogger yang join... [Sumi Jelly], [Sis Ayu Rafikah] and [Liz Rohaizat] Tak sah kalau tak bergambar kan. Overall memang best. Siap ajak datang lagi sebab nak main tembak laser. Thanks for having us HP malaysia. Kalau nak tau lebih lanjut lagi, bley layari [FB HP Malaysia]

You Might Also Like

9 komen

  1. ala best giler!! lain kali kalau ade event mcm ni ajak aku okey ;)

    ReplyDelete
  2. kalau event mcm ni mmg budak2 suka la kan...anak2 enjoy, kita mak pak pun suka sangat...

    ReplyDelete
  3. Untunglah ye mak banyak anak, manalah tau murah rezeki, dapat printer free

    ReplyDelete
  4. bestnyer..untung anak2 jugak happy.. mak pon leh jumpa geng2 blogger..

    ReplyDelete
  5. tgk pic ni mmg nmpak pregnant. tp lama x singgah manaa nak perasaannya, kan !! hiks

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page