Selamat Hari Lahir Iman Qhalif

Tuesday, April 12, 2016


Alhamdulillah... Genap 4 tahun dah usia budak ni harini. SELAMAT HARI LAHIR IMAN QHALIF BIN HUSAINI. Doa seorang ibu tak lain dan tak bukan nak yang terbaik buat anak yang dikasihinya.

Semoga membesar sebagai anak yg soleh. Bijak pandai dan sihat tubuh badan. Ditetapkan hati dan dikuatkan iman. Dan smoga saling berkasih sayang sesama adik beradik selamanya.

IBU, ABAH, ABG KIMI, KAKAK QAHIRAH & ADIK HARRAZ sayang IMAN QHALIF hingga hujung nyawa.

Tahun ni sedih sket sebab ibu tak der disisi birthday boy untuk sambut birthday. Just wish dalam phone jer pagi tadi. Ibu jaga adik baby kat hospital. Dah masuk 6 hari. Tunggu adik baby kluar spital dulu. Nnt kita celebrate yerp.

Bertambah sedih lagi bila birthday boy muntah2 & ceri beri start pagi ni. Mungkin food poisoning. Hope ok lah petang ni. Speedy recovery birthday boy qhalif. Ibu ngan adik baby pon dah tak sabar nak kluar spital nih.

Note: Harini last day pantang. How time flies. Yeayyyy!!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

11 comments

  1. Happy birthday iman qhalif..baby xok lagi ke fiza?..Allah, abang pulak food poisoning..speedy recovery abang and baby..

    ReplyDelete
  2. SELAMAT HARI LAHIR IMAN QHALIF BIN HUSAINI

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir qhalif. moga menjadik anak yang soleh.

    cepat sembuh yer Qhalif.

    semoga adik bb pon cepat boleh kuar wad.

    Aminn~

    ReplyDelete
  4. Salam Kelahiran Iman Qhalif....moga jadi anak yang soleh...amin

    ReplyDelete
  5. happy bufday iman qhaliff...dah besar dah dia

    ReplyDelete
  6. hepi besday birthday boy..!!!moga qhalif jadi anak soleh..beriman dan bertaqwa...

    ReplyDelete
  7. happy birthday iman.. smeoga jd anak yg soleh :)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, HB dear iman qalif mg jad anak terbaik dunia akhirat yer amin2

    ReplyDelete
  9. happy belated besday buat iman qalif..

    ReplyDelete
  10. Happy belated besday .. ;)
    Waaa.. Ada gmbr special yng atas tu. Kngan pling berhargaa tu..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive