Selamat Tambah Umur SUAMI!!!

Wednesday, May 04, 2016



Sebenarnya dah lepas last week 28 April 2016. Tapi nak jugak wish dalam blog. Gedik sangat kau kan.... hahahaha... Asalkan ada entry. Dapat update sehari sekali pon dah ok kan. Buat suami... Smoga panjang umur, dilebatkan lagi rezeki, diberi kesihatan yang baik dan diberkati kehidupan didunia dan akhirat. We 👩👦👧👦👶 💘💗 you 👨


Hadiah buat si dia hanya sebijik kek Japanese Cotton Cheesecake yang dibuat dengan penuh kasih sayang peluk cium bagai. Gigih #emakempatanak. membako. Dengan anak keciknya lagi. Yang mengacau jangan cakap lah. Nak gak nolong buat. Layan kan jer lah. stress #makempatanak ni.

Alhamdulillah...menjadi gak kek nya. 1st time buat. Resepi pon sangatlah simple. Cantik sangat kejadiannya. Rasa apatah lagi...moist, gebu dan sedap. Nanti iols share resepi yerp. 

Note: Orang lelaki ni kalau nak memuji memang payah kan. Tapi kalau makan bertambah tu maknanya sedap lah kan ☺☺



You Might Also Like

2 comments

  1. HAPPY BIRTHDAY SUAMI FIZA..SEDAPNYA KEK.

    ReplyDelete
  2. Eh, bukan ke sebelum ni #makbanyakanak, dah tinggal #makempatanak aje? Pencen ke lepas ni, Fiza? Hahaha!

    Gurau jerk, jangan marah!

    Lelaki memang macam tu. Mahal dengan pujian. Paling senang memang memasak untuk merekalah. Kalau sedap, tentu bertambah. Bab puji-puji dengan penuh kasih-sayang ni, sampai merajuk pun belum tentu dipujinya!

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive