Hi! Pakcik!!!

Tuesday, July 12, 2016

Fuhhhhh... Berhabuknya. Please... Please... Please... Jangan jadi pemalas nak update blog. Cenggini lah bila dah lama cuti kan. Kemalasan tahap dewa menguasai diri. Ditambah dengan keja office. Bertambah² malasnya. Rasa insaf jap bila baca entry Diana Rashid [CUTI RAYA PENENTU BLOG BERTAHAN ATAU TERKUBUR]. Terus bersemangat waja kau datang. Moh ler kita update. 

Cerita pasal raya kita simpan dulu. Raya kan sebulan. Ada masa lagi... hahahaha... Ni nak citer pasal pakcik kenit sorang nih. Baru lahir 3 hari dah dapat title Pakcik. Ko hado??


Inilah pakcik tu. Comel kan saya. Sian kamu nak. Bayi lagi dah dapat gelaran... ekekeke... Pakcik Iman Harraz dengan anak buahnya Putra Raees Rafael. Cucu aku yang ker 3. Dah bercucu aku wei. Kebetulan Makcik ngan anak fruit termengandung berjemaah. Kalau ikut due date, anak fruit aku ni bersalin dulu. Tapi makcik yang terlebih dulu bersalin. 


Beza dorang 3 hari jer. Iman Harraz 29 Feb Raees plak 3 March. Tapi si Raees ni dah boleh meniarap. Asal letak jer nak meniarap. Nak amik gambar nyer pasal, tu yang sendal ngan bantal. Harraz belum meniarap lagi. Badan semangat. Tapi tanda² nak meniarap tu dah ada. Alaaaaaa... Relax sudah. Development budak lelain kan. Tak yah nak kalut sangat kalau anak kau tak boleh meniarap lagi hokay. 

Note: Tak sabar nak balik. Nak gomol budak debab nih ☺☺



You Might Also Like

7 comments

  1. Hhahaha..amboih semangat mak fruit berjemaah dengan anak fruit kan...ni la uncle hipsterrrr kan harraz kannn..geng2

    ReplyDelete
  2. perkembangan baby lain2 waklek watpeace je :)
    pakcik comel! nnt g skolah sama kelas pulak pakcik n anak sedara hehe

    ReplyDelete
  3. perkembangan baby lain2 waklek watpeace je :)
    pakcik comel! nnt g skolah sama kelas pulak pakcik n anak sedara hehe

    ReplyDelete
  4. Hehee... comeyyy... Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Fiza sekeluarga... maaf zahir dan batin. Salam ceria selalu... :)

    ReplyDelete
  5. hehe..ada anak buah dh besar mcm ni lah.cpt je kita jadi nenek..ekeke

    ReplyDelete
  6. Hihi....esok boleh sekolah sekalilah ni kan....

    Betul sangatlah tu.... keupayaan budak budak mmgblain lain. Nasiblah dah mak anak empat ye Fiza kalau anak sulung mesti risau sebab anak kita lambat meniarap

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive