Air Kotak Dutch Lady Seringgit jer kat 7Eleven

Friday, August 26, 2016

Iyer... Tak tau lagi ker? Ramai betul yang upload gambar air kotak Dutch Lady singgit smalam. Rasanya dah macam trending bila memasing dok menayang banyak air kotak yang tersangat murah tu. Kau memang pantang nampak barang murah kan. Tak pasal² menjebakkan diri gak gi terjah 7Eleven balik keja petang smalam.


Hasil tangkapan. Tak menaruh harapan sangat kot sebab takut dah habis kan. Sekali masa gi 7E petang smalam nengok banyak lagi. Nyesal plak tak beli berkotak². Dasar tamak kau kan. KitKat pon singgit wei. Tapi aku tak beli. Pastu menyesal dah kenapa kau tak beli...ppffttt... Ada beberpa jenis barang jugak yang harganya singgit. Tak ingat apa benda nya. 

Nak tau tak, kalau dapat kat anak² ni memang sekejapan jer hoi!!. Dapat 16 kotak smalam dah tinggal 6 jer. Kalau aku tak menyinga mau habis dikerjakannya. Aku rasa kalau beli sekaton mau dalam sehari tu jugak habis. Balik nak nak try singgah lagi kot² ada rezeki nak memborong susu Dutch Lady ni lagi ker kan. Sebab dekat kebanyakan 7Eleven dah habis.

Oh! Ya. Promosi jimat berganda ni sampai 28 August ni jer yerp. Tapi aku tanya budak7E kat bangi tu sampai harini jer. Tak tau lah kalau lain tempat lain tempoh promosinya. Jadinya... Silalah serbu 7Eleven berdekatan anda skang yerp. Cer cari 7Eleven yang tak berapa pupular dan tak ramai orang datang. Mesti banyak lagi kot... Hehehe...

Note: Pasal susu murah pon boleh jadi entry kan... hehehe... 



You Might Also Like

6 comments

  1. heheh kita beli 2 karton.. memula 1 karton strawberry.. malam tu keluar g beli 1 karton susu full cream + campur dgn low fat milk.. hambek penuh peti ais..

    ReplyDelete
  2. Nani tak sempat beli semua habis stok T_T

    ReplyDelete
  3. kdg2 dia punya promosi bgntung pd stok limit utk produk tu...
    maybe dh cukup qouta kot..

    ReplyDelete
  4. kat putrajaya asyik out off stock.. dkna p beli kat kajang dapat la 25 kotak hahaha

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive