Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Wednesday, March 08, 2017

Lately ni kan. Aku perasan traffic blog makin menurun. Ada juga beberapa blogger alami masalah yang sama. Tak tahu apa masalahnya. Dari google ker? Dari Blogspot ker? Atau blog kau ni memang dah tak ada orang nak terjah... huhuhu... Sedih hoihh!!! tengok trafik makin hari makin merudum.


Tapi tak apa. Kebetulan Tuan Hasrul Hassan tengah buat segmen yang mungkin boleh membantu trafik blog korang meroket dengan lancar. Mana lah tahu boleh naik balik trafik blog kan. Tapi korang kena lah join segmen Tuan HH ni. Tak susah pon syaratnya. Antara yang korang kena buat:

➜ Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
➜ Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
➜ Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Senang kan. Kalau korang rasa blog dah lama tak ber update atau tak ada idea nak update apa dekat blog atau kepala tengah serabut sampai idea nak mengarah ayat pon tak keluar macam aku, boleh lah terjah blog Tuan HH sekarang dan join segmen ni. Klik jer banner tu kalau nak join. 




You Might Also Like

8 comments

  1. Moga apa yang dihajati tercapai...ameen..tapi betul...traffik blog PC pun demam juga...macam tak kebah-kebah pulaknya...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen fiza, tak sempat nak join semalam

    ReplyDelete
  3. In Sha Allah, saya akan berikan trafik meroket pada 13 mac 2017 ..

    Terima kasih kerana sokong blog saya sejak sekian lama .. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. Wah, memang meroket lah blog ni... 😉

    ReplyDelete
  5. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive