Selamat Tambah Umur HUSBAND

Friday, April 28, 2017

Selamat Tambah Umur Husband HUSAINI MOHD TAIB. Tak lama lagi nak masuk 4 series dah. Sebelum ni rajin jugak buat kek. Tapi lately macam mood baking merudum. Sorry husband. Tak ada hadiah yang special kecuali hadiah anak-anak yang 4 orang tu jer. Selain dari ucapan pukul dua belas lebih tengah malam tadi. Semoga dikurniakan Iman yang sempurna. Dilimpahi rezeki yang berkat, kesihatan yang berpanjangan dan dijauhkan dari mara bahaya yang tak diingini.... Aamiin... 


Doa isterimu ini... Semoga dikurniakan Iman yang sempurna. Semakin disayang Allah dan menyayangi Allah. Dilimpahi rezeki yang berkat, kesihatan yang berpanjangan dan dijauhkan dari mara bahaya yang tak diingini.... Aamiin... 

#abahanakempat

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ABAH!!! We LOVE you so much.

Note: Mereput lagi kat umah cuti nih. Orang tu kena standby... huhuhu... 


You Might Also Like

5 comments

  1. selamat panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..

    ReplyDelete
  2. happy birthday untuk suami yer.

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir suami kak fiza :)

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday buat suami Fiza! Dah nak masuk 4 series ni, takda hadiah pun takpa. Tapi cubalah masa harijadi kita takda hadiahnya, mahu merajuk atas katil. Hahaha!

    ReplyDelete
  5. asben aida da 4 series da :)
    end of this month...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive