Personalized Mother’s Day Gift Sempena Hari Ibu

Sunday, April 30, 2017

Personalized Mother’s Day Gift Sempena Hari Ibu | Bulan mei memang dah sinonim dengan sambutan hari ibu kan. Memandangkan hari ibu bakal tiba tak lama lagi, mesti korang tengah fikir nak bagi hadiah apa untuk ibu/mak/mama tersayang kan. Buat suami juga tak terkecuali. Bagi lah sesuatu buat isteri dan ibu kepada anak korang. Kalau tak tau nak bagi apa, meh aku bagi idea.


Personalized Mother’s Day Gift Sempena Hari Ibu


Apa kata korang bagi Personalized Mother’s Day Gift Sempena Hari Ibu dengan personalized mug macam ni. Cute kan... hehehe... Boleh pilih nak letak gambar apa. Boleh letak gambar family atau nak letak gambar ibu sahaja pon boleh. Yang bestnya kan, kat bahagian dalam mug ni tak kosong tau sebab ada corak dalam tu. Memang bestlah Personalized Mother’s Day Gift Sempena Hari Ibu ni.


Menarik sangat kan. Kalau korang nak tahu. motto mug ni dihasilkan oleh BestSub Malaysia yang merupakan pembekal sehenti untuk produk pemejalwapan yang menawarkan pelbagai jenis produk, seperti produk bersalut seramik (eg: Mug, jubin, plat, dan lain-lain), kes-kes pemejalwapan, alat pemejalwapan, haba mesin akhbar, aksesori, produk kain dan lain-lain produk pemejalwapan berkaitan. Sesuai sangat dengan slogan 'Best Sublimation Expert'


#makanakempat dengan personalized mug nya sempena Hari Ibu ☺☺


Antara Design Motto Mug


Antara design untuk Happy Mother's Day. Tempahan untuk motto mug bukan hanya untuk Mother's Day saja tau. Tempahan untuk Birthday dan juga Valentine's Day turut disediakan. Tak payah pening kepala nak beli hadiah apa. 


Cantik kan. Tak teringin ker nak tempah? Masih sempat lagi kalau nak tempah sempena Hari Ibu yang bakal tiba ni. Harga pon tak mahal. Hanya RM30.00 untuk personalized mug macam ni. Kalau korang nak tahu lebih lanjut atau ada sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan. Info ada kat bawah ni:

Tel 

 019-9858151 (Ms. Elaine) 
 019-3231515 (Mr. Steven)

Email

enquiry@libertyprinting.com.my





Waktu Operasi

Isnin - Sabtu : 9 pagi - 6 petang

Alamat

BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T),  Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.


You Might Also Like

3 comments

  1. kita pun ada 1 hehhehe. Syok pulak kumpul mug :)

    ReplyDelete
  2. ya Allah, menarik nyer fiza.
    biasa nyer tang luar aje. ni penuh tu sampai ke dalam.
    terbaik la...
    tgh pk ni. nak ke... tak nak ke... nak ke... tak nak ke...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive