Pageviews Mencanak Naik!!!

Thursday, June 08, 2017

Iyer... Macam tak percaya bila tengok Pageviews Mencanak Naik. Jarang nak dapat Pageviews Mencanak Naik tinggi macam ni. Dah lama kot tak dapat. Since last year pageviews makin turun. Tak tahu apa masalahnya. Sedih jugaklah. Kalau dulu boleh lepas sampai 3k - 4k sehari. Sekarang ni nak dapat 2k - 3k pageviews pon payah.


Tanjat gegirl nengok. Pencapaian yang amat memberangsangkan. Kalau hari-hari pageviews tinggi macam ni kan best. Ni ikut mood dan musim gamaknya. Macam si empunya blog ni jugak. Ada masa rajin update entry sampai 2 - 3 citer sehari. Kekadang sehari sekali jer entry nya. Datang malas tahap dewa... berhari-hari blog tak update. Acaner pageviews nak maintain tinggi. 

Macam mana boleh Pageviews Mencanak Naik!!!


Aku rasa Pageviews Mencanak Naik mungkin sebab resepi kot. Resepi masakan, resepi kek dan juga resepi biskut. Bulan puasa ni kan. Orang dok mencari resepi untuk berbuka dan juga resepi untuk buat kek/kuih. Pasal periuk ajaib NOXXA pon iyer jugak nih. Total Pageviews pon dah makin naik jugak. Jadinya... Kena rajin update blog, kena rajin main dengan SEO dan kena rajin ping entry dekat group blog kalau nak pageviews tinggi.

Penting ker Pageviews?


Bagi aku penting jugak sebab ada PR yang minta pageviews blog sebelum diorang bagi job. Potensi dapat job review pon tinggi kalau pageviews kau cantik. Tapi ni semua rezeki. Tak semestinya pageviews rendah susah dapat job. Yang penting gaya penulisan kena mantap.  

Note: Pasal pageviews pon nak kecoh ☺☺


You Might Also Like

7 comments

  1. saya ni baru nak aktif balik...pv kelaut

    ReplyDelete
  2. Wahh terbaik... tahniah fiza.. mmg tinggi gile tu..

    ReplyDelete
  3. wah banyak tu pageview, akak ni memang nan hado sebab tulis pun suka2 je. Moga terus menulis ye fiza

    ReplyDelete
  4. wow..riban riban..aish bila la nak merasa..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza..betul susah nk dpt angka macamni..kadang rasa nk give up pun ada..tapi positif2..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive