Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari

Thursday, February 22, 2018

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari | Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji dari 26 hingga 28 Februari 2018 - satu inisiatif yang didorong oleh tabiat membeli-belah pengguna dalam tempoh penerimaan gaji. Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini, termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi. Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan. 


“Tahun lepas, kami mendapati purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan. Aliran ini mendorong kami untuk melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang membolehkan pengguna setia kami berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli-belah,” kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee. 

Pada masa yang sama, aktiviti membeli-belah ini menunjukkan peningkatan semasa waktu makan tengah hari dan selepas makan malam dengan rekod trafik tertinggi antara pukul 12.00 tengah hari hingga pukul 1.00 tengah hari dan dari pukul 8.00 malam hingga 9.00 malam. Bagi menyelesaikan pembelian mereka, pembayaran berbentuk pemindahan wang secara dalam talian merupakan cara pembayaran paling popular, diikuti oleh pembayaran menggunakan kad kredit dan debit dan seterusnya, pemindahan bank. 

Senarai Kategori Popular Sepanjang Tempoh Penerimaan Gaji


Berikut merupakan kategori popular sepanjang tempoh penerimaan gaji:
  1. Mobil & Gajet - Sarung & Pelindung; Audio; Bank Kuasa & Bateri 
  2. Kesihatan & Kecantikan - Produk Kecantikan Kulit - Makanan Tambahan, Berus & Peralatan Solek
  3. Permainan, Kanak-kanak & Bayi - Fesyen Kanak-kanak, Permainan & Pendidikan, Perkakas untuk Makan & Penyusuan
  4. Pakaian Wanita - Baju, Pakaian Dalam & Pakaian Tidur, Gaun 
  5. Perabot & Perhiasan Rumah - Hiasan Dalaman; Tempat Menyimpan untuk Dapur; Kelengkapan Bilik Tidur


Shopee akan memulakan keraian sempena hari penerimaan gaji ini dengan jualan pra-kempen bermula dari 21 Februari yang membariskan tawaran eksklusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto, Pro Shop, Reckitt Benckiser dan banyak lagi. Sepanjang 3 hari kemuncak kempen (26 hingga 28 Februari) ini, pengguna boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih termasuklah Mobil & Gajet, Kesihatan & Kecantikan, Permainan, Kanak-kanak & Bayi, Perabot & Perhiasan Rumah, Perkakas Rumah, Barang Runcit & Haiwan Peliharaan, Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki. 


Shopee turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation, XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia. Pada masa yang sama, Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad, hingga kehabisan stok. 

Sepanjang kempen ini, Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live: Edisi Hari Gaji pada 26 Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999. Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5 dan sebuah Penyedut Hampagas Dyson. 


Untuk maklumat lanjut, layari www.shopee.com.my. Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play. 

You Might Also Like

14 komen

  1. Dah beratus abis kat shopee je hah

    ReplyDelete
  2. Ala.. Gomen dh gaji awal bulan ni.. Cuci2 mata je lah dulu 😁

    ReplyDelete
  3. wah best shopping ni banyak offer.. ni yang buat nak perabeh duit ni. haha

    ReplyDelete
  4. Kan dah terjebak... hadoi banyak betul yang murah.. bestnye

    ReplyDelete
  5. 18% cashback! Banyak tuuu!😱😱😱

    ReplyDelete
  6. Banyak dah sebarkan tentang sale shopee ni. Boleh la Marsha buat list dan grab terus masa pay day nanti.

    ReplyDelete
  7. Dah save the date awal2. Tgl nk byr je ni kak. Semua dlm cart dah. Hehe

    ReplyDelete
  8. Sana sini orang share pasal Shopee kan, memang rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  9. Sana sini orang cakap pasai shopee.. Kena ber "shopee" jugak nie heee

    ReplyDelete
  10. Benci. Semua update pasal sale dekat shoppee ni. habislah duit macam ni haha

    ReplyDelete
  11. Promo hebat dari Shopee ni. Tak sabar nak shopping kat sini lah.

    ReplyDelete
  12. gov dah gaji awal..ni msti nak tarik yg swasta join sama hihi..xapa..smua brgan shoppe berbaloi..xrugi kann

    jemput singgah di entry yg sama hihi
    http://www.opzzpinky.my/2018/02/nikmati-18-pulangan-tunai-sempena.html

    ReplyDelete
  13. Menyesal kenal.shopee... asyik shopping je.. dh la murah.. mmg berhantu betullll

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page