Air tangan suami ☺☺☺

Tuesday, January 05, 2010

Inilah hasilnya:



Petang smalam aku balik lewat, biasalah naik komuter kan, sesak & padat tak hingat nyer. Berdiri plak sebelah 'awang gelap'...haaa...amik ko, dgn bau badan + bau arak, nak pengsan aku di buatnya. Memang penat betul lah. Masa hubby amik smalam dia ckp dia dah masak. So sweeettttt...Seronok nya haku sbb balik umah tak yah masak, bley relax sket (^_^). Sedap gak masakannya haruslah puji klo nak soh somi masak lagi. Tak sempat nak snap gambo sbb perut dah lapar. Lepas ni bley lah selalu masak yer yang. Hari ni syg nak masak apa plak?...ahaks...


You Might Also Like

18 comments

  1. untung nye dpt suami yg pandai masak...
    susah nak dpt suami mcm ni...

    ReplyDelete
  2. bestnya.. buat aku lapar la plak..

    ReplyDelete
  3. UDACUN: Memang best (^_^)

    ANGAH IZA: Alhamdulullah...ikut mood pon klo dia nak masak (^_^)

    ReplyDelete
  4. Hehehe...sorry yer nad, buat mu lapar plak ☺☺☺

    ReplyDelete
  5. salam...
    kalau cam tu boleh masuk pertandingan 1001 rasa BABAS ni....

    ReplyDelete
  6. W'salam pak long, hehehe...tak sesuai lagilah nak masuk p'tandingan BABAS tu ☺☺

    ReplyDelete
  7. hehe.. wahh syoknya balik je makanan dah tersedia..
    :)

    ReplyDelete
  8. lakimu sungguh baik..tp sotong masak tepung tu aku tgk lapar plak..aku dtg umah ko..buat yg ni ek?demand habis

    ReplyDelete
  9. hebat hebat..laki i reti masak air, maggi & ayam masak kicap (gaul ayam dgn kicap & madu, then bakar).

    ReplyDelete
  10. untungye bdn....rajin tul laki mu ye...abg jep pn rajin gak main msk2 ni..aritu last dia msk ms ku teringin mkn ns grg air kaki tgn dia..hehehe..lps ni mu order je ls nk mkn pe...

    ReplyDelete
  11. ZARIN: I pon suka (^_^)

    LADY: Syok sgt lady ☺☺

    ReplyDelete
  12. HADA: Alhamdulillah...aku ok jer, ko ckp jer bila nak dgt (^_^)

    IJA: Ok lah tu, pandai masak gak ija.

    ReplyDelete
  13. Qis..rajin ikut mood gak, klo hubby rasa nak masak, dialah yg masak.

    ReplyDelete
  14. wah~~
    sronok! mcm tuan puteri blk2 umah je da ade mknn sume..heheh

    ReplyDelete
  15. SUKIMINNA: I loke too (^_^)

    SURAYA: Sekali sekala di layan bagaikan puteri...best (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive