ANON pengecut & kurang ajar

Thursday, January 21, 2010

Selama 11 bulan aku berblog, inilah 1st time aku received comment dari anon yang kurang adab, kurang ajar, kurang sopan dan yg sewaktu dengannya lah. Ni pasal N3 'Harga minyak naik'. Klo ko tak puas hati dengan N3 tu, atau ko rasa n3 tu tak betul atau merepek, tak perlulah ko nak continue baca, trus lah tekan button X kat atas tu, dah buta ker. Tak payah lah ko nak 'WTF' ngan aku. Ko ingat aku ni apa, suka suki ko jer nak carutkan aku. Mak bapak ko tak ajar adab sopan ker.

Anon yang pengecut dan kurang ajar, dah lama ker buat keja ni. Gi blog org, pastu mencarut tak tentu pasal.


You Might Also Like

30 comments

  1. wahhh sape kurang ajo sgt tu. pengecut la tu. kalau berani bgla tau nama kan. jgn layan la kak

    ReplyDelete
  2. klu nak maki je sure guna en anon tu...letakla nama sendiri...barula ok kan...jgn di layanla org cam tu kak...

    ReplyDelete
  3. NOJ: Memang pengecut pon.

    JOEGRIMJOW: Tu lah masalahnya, tak reti nak cek kat mana..huhuhu...

    ZIANA: Comment anon ni buat org hilang mood. Dasar pengecut.

    ReplyDelete
  4. sape yg jahat jari tuh! nak kene babab neh! anon ni pengecut!

    ReplyDelete
  5. yg dia tu nak marah pesal? mmg kenyataan kerajaan kita nie x pentingkan rakyat dah.. memasing org atas tu pikir poket memasing!!!

    -mama emma®-

    ReplyDelete
  6. anon memang pengecut, maki-maki tapi sorok muka.. sabar ek =P

    ReplyDelete
  7. banyak benorr langauu sekarang ni

    ReplyDelete
  8. IEDA: Jgn kata babab, nak potong jer rasanya (^_^)

    MAMA EMMA: Ntah lah, mental kot anon tu.

    AURORA DIANA: Yer...sabar jer lah kan dgn anon ni pengecut ni.

    ReplyDelete
  9. Memang banyak nieza, langau yang tak di undang.

    ReplyDelete
  10. fiza...ko doakan je dia sihat, sakit mental tu...ahahaha

    ReplyDelete
  11. yaa... dia memang pengecut sebab tu guna ANON..

    ReplyDelete
  12. ish teruknya...tak suka arrrr...

    ReplyDelete
  13. anon mmg pengecut..sapa yg ada blog mmg tak suka anon kan kan kan

    ReplyDelete
  14. fiza..tu le masalah org kita nie...dah tak suke tu blah le jangan baca...ni suke2 nk marah2..klu nk marah tu letak le nama betul...alamat..email address..ha baru puas ati MUAAHAHAHAHAHAHAH...

    awal2 dulu mmg ada kena ngan ANON nie...makin dia mengarut..makin kita buat havoc hahahah

    ReplyDelete
  15. lagi kes anon..
    aduhai...
    aku ada sediakan entry khas utk anon :

    http://zackzukhairi.blogspot.com/2010/01/entry-khas-300-panglima-tersohor.html

    ReplyDelete
  16. salam....
    biar kurang makan jangan kurang sopan....budi bahasa budaya kita....

    ReplyDelete
  17. wakakkaka.....nak serang, tunjuk la identiti. setakat anon, kambing yg takde telo pun leh komen..wakakakka...

    ReplyDelete
  18. AS: Hahaha...memang mental pon.

    ROZY: Yer rozy, dasar pengecut.

    ReplyDelete
  19. ZARIN: Teruk kan, suma org tak suka ngan 'ANON' ni.

    HADA: Betul3x.

    ReplyDelete
  20. SISDEE: Tu la sisdee, nak maki org jer letak 'ANON', letaklah nama sendiri.

    ZACK: Bagus sgt lah tu zack, biar anon² ni sedar diri sket.

    ReplyDelete
  21. PAK LONG: W'salam pak long, btul tu.

    IJA: ANON penakut, sbb tu sorok identiti.

    ReplyDelete
  22. blog tempat luahan hati dan pendapat kite kan..ikut la kite nk tulis apa..tak suka tak yah bukak kan

    ReplyDelete
  23. Btul tu Didi, kita punya blog, suka hati lah nak tulis apa. N3 tu pon dah di delete, comment ANON tu tlh mencemarkan blog ni...ahaks...

    ReplyDelete
  24. biasalah tu,ade org ni mcm susah nak pueh hati klau aper yg org lain tulis tu tak berkenan kat hati dia...abaikan aje...wat dek jer cik fiza...

    ReplyDelete
  25. Tu lah ragam manusia, ada yg suka...ada yg tak, ignore jer ngan ANON nih.

    ReplyDelete
  26. takut rasanya nak berblog bila tgk kawan2 dapat komen mcm ni... berblog pun ada dugaan kan..

    ReplyDelete
  27. Fiza, memang macam tulah kan..niat kita sebenarnya baik & ingin berkongsi tapi mesti akan ada sesetengah manusia yang jenis hati busuk, kalau xsuka janganlah tingalkan komen yang xmembina macam tu, pangkah jelah window tu kan..ni tak..sabar ek Fiza, jangan serik untuk bersuara lagi..kami sentiasa menyokong niat murni Fiza

    ReplyDelete
  28. Bukan takut jer lady, sakit hati di buatnya ngan ANON ni, memang ada dugaan dlm berblog ni.

    ReplyDelete
  29. Thanks zaila, rasa fobia plak bila nak berkongsi info lpas ni.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive