My Little Helper Contest

Thursday, January 14, 2010


Contest datang lagi...ahaks...kali ni dari wanfida. Antara syarat² nya adalah:

1. Tak wajib menjadi follower saya @ letak url saya di list side bar blog masing..(kengkadang kesian tgk blogger yg dah panjang berjela list blog dia kannnn..). Tp kalau nak letak pun saya suke ajerrr.. janji seikhlas hati.. hehe

2. Anda mesti ade blog! Sbb penyertaan anda perlu ditempek di dalam blog masing2...

3. Perkara yg perlu ada dlm entry: Logo contest dan tulis link url blog saye (http://wanfida.blogspot.com/)

4. Uploadkan sekeping gambar anak anda yg berumur 1 - 4 tahun sama ada girl @ boy yang sedang sibuk membantu ibu @ bapanya . Tak kiralah sedang basuh kain ke... sidai kain ke dan pelbagai kerja2 rumah ;-)

Sbb nya.. sy sgt sejuk hati melihat anak2 yg rajin tolong mama dan papanya. Jd sy nak tgk macam2 ragam anak2 yg menolong ibu bapanya!

5. Dan, setelah selesai semua.. letakkan url contest anda dalam petak comment saya

Contest akan dibuka mulai hari ini : 5 Januari 2010 sehingga 29 Januari 2010.

OK, ni dia gambar budak yang telah di kerah untuk membuat kerja rumah...ekekeke...




You Might Also Like

4 comments

  1. Salam k fiza ;)

    Tq for join my contest. Good luck ye ;-)

    ReplyDelete
  2. Wow, a contest. Hehehe, too bad I'm still single and studying still :D I will try to tell some of my uncles and aunts who have children age 1-4 then :D

    Regards from cr3ap
    http://cr3ap85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. rajin rajin....sorang suka basuh pinggan sorang suka lap tingkap..klu buat menantu ni senang idup..ekekeke

    ReplyDelete
  4. PERFECT LOVE: W'salam, mekasih.

    CR3AP: Hehehe..not too bad lah if you still single. Yeah, u should tell them about this contest (^_^)

    HADA: Memang rajin, ko nak jadi besan aku ker? Ok jer...ahaks...sama² rajin.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive