Paku...oh paku...

Thursday, January 21, 2010


Sebab paku tayar pancit, sebab paku jugak aku masuk office lambat dan sebab paku jugak aku terpaksa menapak sampai berpeluh ketiak. Penangan paku pagi tadi, kat highway sungai besi, lepas esso. Bukan motor kami jer yang pancit, ada 3 buah motor lain lagi yang pancit. Aku rasa memang ada orang sengaja taburkan paku kat area tu lah. Untuk mengaut keuntungan barangkali, menguntungkan pengusaha² bengkel motor dan penukar tayar persendirian.

Berjalan lah aku sorang² kat highway sg. besi ker Kompleks Serdang Raya. Sementara Hubby gi cari bengkel motor kat area tu. Yer lah...berapa bijik sangat lah bengkel motor yang bukak pagi² kan. Nak cari penukar tayar persendirian, memang charge mahal giler, nak kena tunggu dorang sampai lagi, banyak masa terbuang. Baik cari bengkel motor jer.

Pagi yang sangat memenatkan. Sampai office pukul 9.30 am. Terus buat kerja. Dengan pesanan penaja yang nak suruh buat itu...ini. Akhirnya aku breakfast pukul 10.30 am bersama biskut kering sajork, malas nak turun cafe, penat...penat...


You Might Also Like

5 comments

  1. tensionkan bila tayar pancit...tayar keta i pancit hari sabtu hari tu sbb kena paku kat parking carrefour...

    ReplyDelete
  2. ZARIN: Memang tension, tapi klo tayar keta pancit lagi tension kan zarin.

    DIDI: Tu lah risiko naik motor (^_^), sabo jerlah.

    ReplyDelete
  3. kesiannya jalan sorang... ni paku punya hal lah ni kan...dugaan

    ReplyDelete
  4. Tu lah Lady, suma paku nyer hal (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive