"Aku sanggup dihukum gantung jika aku dapat bunuh Nik Aziz" - Mohd Safuan Hilmi

Thursday, May 06, 2010

Let pictures do the talking. Inilah dia lelaki yang di katakan terlibat dalam kes ugutan bunuh Nik Aziz. Anak sapa lah nih. Dah tak der keja lain ker? Ker nak publisiti murahan. Kalau sebelum ni kita di kejutkan dengan kisah adik Darwish yg menghina Arwah Din Beramboi, skang ni kisah ugut nak bunuh Nik Aziz plak. Kedua²nya menggunakan medium yang sama iaitu FACEBOOK @ Mukabuku. Hhhmmmm...macam² hal lah skang nih.





Source: mahligai@yahoogroups.com


You Might Also Like

12 comments

  1. hurmm...betullah fiza...macam2...menda ni kalu disalah gunakan ginilah...menulis tak ikut akal...ikut hati...tak paham ai...

    ReplyDelete
  2. itulah kan..menyalahgunakan laman sosial untuk meluahkan perasaan marah..tapi dia xfikir ke berjuta-juta orang akan baca komen dia ni..

    Moga ALLAH bukakan mata & hati manusia jenis macam ni supaya mendapat hidayah agar tak menghina lagi orang lain lebih-lebih lagi tokoh agama..

    ReplyDelete
  3. hemmm nak publisiti kononnya.

    cuba tangkap sumbat sket lam lokap baru tahu ... pastu kuarkan kat paper, nanti org lain tak berani la nak buat.

    ReplyDelete
  4. sah orang gile..nak fuck la nak bunuh la..apekejadah die ni.

    ReplyDelete
  5. siapa budak nih??apa salah nik aziz tu?

    ReplyDelete
  6. IZ-ANN: Tu lah, ter der otak org mcm nih.

    BOYACHILLES30: Dah tak der keja tu lah depa buat keja bodoh nih.

    ReplyDelete
  7. ZAILA: Betul tu, nak cari publisiti murahan kpt. Ntah apalah yg dia tak puas hati dgn nik aziz tu. Tokoh agama nak di bunuhnya.

    FARAH: Memang gilalah agaknya farah budak ni.

    ReplyDelete
  8. NIEZA: Dalam paper dia tak sebut tau nama budak nih, dgrnya budak ni pemuda UMNO, tak taulah sejauh mana kesahihannya.

    ELY: Memang macam² kan ely, lpas nih apa plak lah.

    ReplyDelete
  9. Budak tak betul agaknya zarin, ntah apalah motif dia nak bunuh nik aziz tu.

    ReplyDelete
  10. Astarghfirullah !

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive