Bila balik dari bercuti, ada jer barang yang Lesap

Tuesday, May 04, 2010


Bukan barang dalam rumah yer, tapi barang kat workstation aku nih. Pencil, stapler, pen suma lesap. Kalau nak pakai pon pakailah...aku tak marah, tapi bila dah pakai tu, letak lah balik kat tempat asal. Pencil & pen lah yang selalu lesap. Hangin btul. Takkan setiap kali cuti aku nak simpan stationary aku dalam laci? Melampau lah tu kan. Hhhmmmmm....


You Might Also Like

16 comments

  1. hehehe biasa la tu. tu kalau kte xde, kejadian sy kt cni, dpn2 mata org mencopet bebarang. siap letak lam beg lg. isshh nk mintak semula sy plak yg jadik segan. hampeh punye student

    ReplyDelete
  2. hampeh kan. selalu gak kena mcm tu. lenkali b4 cuti kunci dlm drawer. lantak la org nk kata kedekut ke apa. yg pakai xreti pulang blik sape suruh~ btul x fiza?

    ReplyDelete
  3. lor siannya...sib baik ar bilik saya ni berkunci...so takdela nak copet barang bagai..dah ler saya punya keychain banyak kat belakang ni...ishhh...bahye...

    ReplyDelete
  4. haa...ni sama kes ngan ieda, dulu la...tapi skang pas aku meroyan baru dorg tak amik, hehehe!! bukan tak bagi, tapi kalo dh pinjam tu pandai2 la pulangkan kan :)

    ReplyDelete
  5. NOJ: Lagi teruk kat tempat ko yer noj, depan mata lagi, apa punya student lah.

    KIE-YU: Yerlah kie-yu, nak kena simpan lah, klo tak habis suma lesap kan.

    ReplyDelete
  6. IZ-ANN: Tu yg bestnya klo duduk dlm bilik, bley kunci.

    IEDA: Tu yg hangin tu, ko dah pakai barang org, letak lah balik kan. Nak kena meroyab mcm ko gak lah...hehehe..

    ReplyDelete
  7. dulu masa keje tu mmg dah biasa...tu yg kdg2 lock my locker ..wlupun my bos tak kasi lock sbb dia kata susah nak cari brg dia yg i kdg2 simpan dlm tu kan..hehehehhe

    geram je kan

    ReplyDelete
  8. betul2..selalu kena..sakit hati sgt..kdg2 dah pinjam pastu boleh ngaku tak guna..
    sekarang simpan pencil case dalam almari berkunci(dulu atas meja aje)..kedekut??do i care?hahaha :p

    ReplyDelete
  9. tsk sabo jek la... kalau dah pakai pandai lah letak balik kan... sabo ek..

    ReplyDelete
  10. isk mmg tensen kalau i jadi u pun.. kalau dah pakai letak la balik kan...

    ReplyDelete
  11. Dulu N pun sama. ckp elok2 pn masih sama...last2 satu hari N sumpah siapa yg amik jd kelkatu, trus smua ada & xbrani buat. smua xde kesedaran sivik!

    ReplyDelete
  12. hmm..prolly next time cuti, u kena tinggalkan nota kecik kat stationeries tu "kalo pinjam, buat la mcm brg pinjam, unless anda ada share masa beli brg ni."

    ReplyDelete
  13. office oh office..dah macam kat bilik darjah tahun 1 je..ada je barang hilang :)


    Jom Join Contest: Bila Blogger Bercuti!

    ReplyDelete
  14. SISDEE: Memang geram.

    SASHA: Memang sakit hati, padahal dah tampal nama tu.

    ReplyDelete
  15. LADY: Memang kena sentisa bersabar jer lah.

    NUROLL: Hehehehe...tau plak dorang takut erk.

    ReplyDelete
  16. ISABELLE: Yerlah, good idea...apsal lah tak terfikir nak buat note (^_^)

    FIT: Biasalah tu, make sure klo cuti kena sorok stationary ni suma...ahaks...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive