Tamat sudah riwayat 'Gelombang Biru Putih'

Monday, May 31, 2010

Gelombang Biru Putih yang merujuk kepada berukband **lc*m. Dekat sebulan lebih dah di tamatkan perkhidmatannya. Disebabkan tahap ke'slow'an-nya mengalah kan kura², senang cakap lembab nak mampus. Tahap kesabaran owner nya pon tak bley tahan asyik nak memaki sampai tak der high blood pon bley jadi high blood secara tetiba di buatnya.


Daripada tak der penyakit cari penyakit, baik tamatkan trus. Agak boring bila tak der tenet nih. Tak tau nak amik berukband mana plak lepas nih. Hopefully sbelum aku delivery nanti dah ada lah berukband yg baru.


You Might Also Like

8 comments

  1. fiza, ambil line apa sknag?

    ReplyDelete
  2. NINA: Thanks dear (^_^)

    KAK YONG: Streamyx tak try lagi kak, tapi celcom memang hampeh kat bangi nih.

    ReplyDelete
  3. I amik line celcom c's nad. Area bangi nih tak tau line apa yg ok.

    ReplyDelete
  4. ayu pun tgh survey gak ni ...
    on9 kat ofis je..
    kat rumah blm pasang lg ni..huhu..tak tau la apa..tp, serius, area rumah ayu kat ampang ni pun celcom mmg tak berapa ok gak...

    ReplyDelete
  5. fiza.... bila la nk amik bekas air tuu... jgn aku kena bwk kt spital pas ko deliver nanti ahaks..

    ReplyDelete
  6. AYU: Samalah ayu, harapkan tenet ofis jer skang nih. Owh...kat ampang pon truk gak erk.

    ELY: Hehehehe...Insya'allah minggu ni aku tido pandan ajak yus gi umah ko skali (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive