KEYWORDS minggu ini ☺☺

Tuesday, April 26, 2011

Hhhhmmmm...apa punya keywords lah. Tak der menda lain ker nak cari...adoiiii...


Macam mana lah citer 'Budak Sekolah Kangkang' bley masuk kat blog aku nih. Kalau citer 'Hisap Tetek' tu, biasalah kan sebab aku Breastfeeding Mom...muahahahaha....'Katak Goreng', nak cari resipi gamaknya, aku tak pernah plak masak katak, eeeuuuwwwwww...citer pasal kaki katak dalam makanan ada lah.

Haihhhhh...macam² keywords kan.

You Might Also Like

6 komen

  1. Assalam...
    Ada tersangkut sikit dlm entry tu, masuk le keyword yang entah apa2...

    ReplyDelete
  2. kalo baca keywords2 ni mmng kelaka kan..hehe

    ReplyDelete
  3. hehehee... mcm2 keyword ek, katak goreng yg tak tahannya tu.. eeeiii

    ReplyDelete
  4. hang ade buat resepi katak goreng ke fiza,,hehehe
    Bila Faiz melipat baju

    ReplyDelete
  5. Mungkin kecik2 dia tak BF kot fiza...ekeke!

    Tapi series, diorang ni sakit mental apa dok cari benda2 mcm nie...geramnya! Mcm mana lah tak 'lahirnya' seorang perogol kalau dah sllu sgt dok cari benda2 kotoq mcm nie :(

    Latest 3 entries:
    Safi Rania Gold
    Art Time With Arissa The Painter!
    DSLR-Shutter Speed

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page