Lesen Memandu tamat tempoh...macam mana boleh tak perasan nih.

Thursday, April 14, 2011

Ntah macam mana tetiba bley teringat nak check lesen memandu bila tamat tempoh nya.


Rupa²nya...hari nih tamatnya...huhuhuhuhu...macam mana nak gi kerja esok nih. Bley ker memandu dengan lesen kereta yang dah tamat tempoh? Uuuwwaaaaaa...kalau nak renew pon esok baru bley.

Teringat member blog aku yang sorang nih, lesen keta hilang tapi selamber jer memandu. Ely...ko dah renew lesen memandu ko yang hilang tu ker?

Kang klo aku drive tanpa lesen, tetiba abg polis tahan, tak ker bala tu.

You Might Also Like

12 comments

  1. buat muka macho mesti abg pulis tak tahan hikhikhik

    ReplyDelete
  2. HAHAHHA SUDAHHHHH SUDAHHH ko jgn ckp kuat2 aku rasa 2-3 bln juga lah aku xrenew hahhaha..

    ReplyDelete
  3. hehe betul, kene renew cecepat nih..

    ReplyDelete
  4. takpe..polis jarang tahan pemandu wanita...hhehe

    ReplyDelete
  5. As salam..
    iza pun belum hidupkan lesen memandu dah beberapa bulan mati, entah bila nak hidupkan.nasib baik tak memandu selalu, time kecemasan je...hehe..
    nak kena hidupkan jgk ni..

    ReplyDelete
  6. kadang2 tak perasan kan, apa-apa pun renew

    ReplyDelete
  7. CINTA: Sapa yg nak tolakkan?

    AMIRAH: Hehehe...redah jer erk.

    K'MIEJA: Hahahaha...klo kena tahan gak saya cari akak.

    ReplyDelete
  8. LADY: Hari ni baru renew.

    ILA: Harap² lah.

    ReplyDelete
  9. IZA: Sebelum abg polis tahan, cpt² lah hidupkan lesen tu ^_^

    SHARINGINFOZ: Betul lah, memang tak perasan. Nasib saya check smalam...huhuhu..

    ReplyDelete
  10. hehe, aku punyer lesen dah mati dari bukan 7 2011 lagi, giler memang tak perasan, nasib baik selama aku bawak motor ni, tak kne saman or kene tahan dengan polis...Alhamdulillah,

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive