Lunch @ SweetChat Cafe

Thursday, April 07, 2011

Smalam nyer lunch ^_^. Penangan Durian Pancake nyer pasal. Kebetulan baca blog HANIM yang baru makan DP kat Sweetchat. Apalagi...zzasstttt...trus bukak website SC nak nengok kat mana lagi branch SC nih. Yang paling dekat pon kat The Mines lah. Pastu dak CINTA pon teringin nak makan durian, tak dapat durian sebijik, dapat DP pon jadilah.


Puas rasa dapat makan. Sedap...tapi yang kat IKANO tu warna dia lagi kuning. Yang SC nih nampak macam pucat² sikit, tapi tetap sedap.


Pastu makan Baked Mac 'N' Cheese. Sedap...tapi bila dah banyak makan rasa muak, yer lah...cheese kan. So...uols yang teringin nak makan DP bley lah cari kat SweetChat selain dari MV ngan IKANO. Kat Ice Room pon ada gak.

You Might Also Like

9 komen


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page