Mee Hailam TERBAIK

Friday, April 29, 2011

Dah Lunch? Aku lunch sorang² jer nih ha, baru nak makan. Hari nih semua teman² seperjuanga lunch nan ado. Ada yang bercuti, yang half day dan yang sorang tu pulak, kereta rosak. Tinggal lah aku sendirian.

Di sebabkan malas nak keluar, kirim lah ngan my colleague nih. Tapi dorang makan kat kedai mamak lah plak. Tapi my colleague nih cakap, MEE HAILAM kat kedai mamak nih sedap. Ok lah...kirim lah mee hailam.


Pergghhhhhh...memang terbaiklah dari ladang mee hailam kedai mamak nih. Macam tak cayer jer tukang masak kat kedai mamak nih pandai masak mee hailam. Sedap dan cukup rasa...bak kata Qi JJCM ☺☺☺

Ok lah, nak sambung makan. JEmput semua ☺☺☺☺

You Might Also Like

5 comments

  1. cambest je.. malam tadi orang umah masak mee hoon hong kong.. :)

    ReplyDelete
  2. Have to agree with you that it looks yummy, with plenty of thick gravy soaked inside the noodles.

    ReplyDelete
  3. dah lunch jugak..nasik ayam ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive