BE Seketul untuk 2012, Terima Kasih NUFFNANG ☺☺

Thursday, February 16, 2012


Alhamdulillah...dapat gak BE baru untuk tahun 2012 nih. Semalam asyik baca citer pasal blogger yang dapat BE. Sekali pagi ni check, aku pon dapat seketul ☺☺. Rezeki anak². Harap² lama sket lah BE ni lepak kat blog.

You Might Also Like

24 comments

  1. best nyer dpt BE.. mashi tak pernah pun rasa apa tu BE .. hihi

    ReplyDelete
  2. Haih! Sy nie dah lame gile x dpt BE. Tak de rezeki le...

    ReplyDelete
  3. sala lah.. baru2 ni baru lekat 1.. jadi lah kannnn

    ReplyDelete
  4. Tahniah fiza!!! Rezeki anak2 tu ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. rezeki.. tahniah :-)

    ReplyDelete
  6. wahhh...tahniah...betol betol...rezeki anak anak...hehe ;)

    ReplyDelete
  7. ramai dapat be ni..harap2
    rezeki melimpah untuk kita dengan be ni..kan??
    heheh

    ReplyDelete
  8. Tahniah dpt rezeki. Sy nak amik berkat sikit. =)

    ReplyDelete
  9. Assalam..
    Sama la kita, baru je dapat untuk tahun ni...

    ReplyDelete
  10. wee omedetou! alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  11. selain nuffnang anda boleh try clixadx.com

    ReplyDelete
  12. wow ramai bloger dpt BE yang ni..congrats..

    tp saya tk dpt..hok hok :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...tahniah
    dah lama tak check, tah brp ketui tah

    ReplyDelete
  14. rezeki...syukur..dah lama x dpt BE nok..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah. Nak lagi masyuk kena naikkan Traffic baru up sikit Earning

    Dapatkan Voucher RM20 Jusco Percuma

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah dapat BE..sis ni tunggu punya tunggu sampai ke laaaa ni tak pernah dapat..hihihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive