Cuti² Malaysia @ Glory Beach Resort hanya RM130

Friday, February 03, 2012



Offer dari GROUPON. Minggu ni kan cuti panjang lagi. Rasa macam nak gi...hhhmmmmm...Ada 9 jam jer lagi masa untuk booking.

You Might Also Like

15 comments

  1. ok sgt ni. great offer. tp dah ada plan lain. btw, happy long holiday wiken fiza :)

    ReplyDelete
  2. murah ni.. bkn sennag nk dpt offer cam gini kan..

    ReplyDelete
  3. dah beli tp kan takleh weekend daaaaa ...

    ReplyDelete
  4. best tu offer dia tapi wina tgh kumpul duit nak ke Grand Lexis, PD heheheeee

    enjoy!

    ReplyDelete
  5. ala... saya dah terbeli yang TBR punye.. tp x leh nak redeem lagi sbb fully booked.. hampagas betul

    ReplyDelete
  6. promotionnya yg sangat menarik.
    booking cepat!!!

    ReplyDelete
  7. wahh, memang berbaloi2 laa... cepat2 book.. nanti ketinggalan.. selamat bercuti aaa

    ReplyDelete
  8. pegi la holiday Fiza.. bersama keluarga tersayang.. jgn lupe mkn yong tau fu kt gerai mawar.. eh tetiba

    ReplyDelete
  9. teringin nak cuti2 camni..tapx dak ongkos plak...

    salam kenal =)

    ReplyDelete
  10. Assalam..
    Memang murah tu..
    Harga tu boleh juga untuk apartment 2 bilik tapi kena beli kat ulat2 yang ada ...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive