Isnin yang Lemau

Monday, February 20, 2012

Pepagi jalan dah sesak. Tak sempat nak menyinggah kedai beli makanan buat alas perut. Kononnya kat office nanti boleh lah buat air cicah biskut lemak. Tapi....stok milo, gula dan susu dah habis, kering kontang, hangin tak hingat lah kan. Dah lah perut lapar, nak buat air untuk alas perut pon tak der. Alahaiiiiii HR...bukan sekali dua macam nih, dah banyak kali benda yang sama jadi macam nih.Ini sudah menjejaskan imej HR.

Kesudahannya...bos dok tanya air tak der ker? Jawapannya senang jer...'stok dah habis bos'. Minum air masak jer lah yer.

Hi! lah jam, cepatlah pukul 1 pm.

You Might Also Like

16 comments

  1. huishh ape kes HR tuh.. eh HR ek yg incharge? bukan Admin? ape2 xbesh ah.. dulu Admin aku keje nk re-stock aje hahaha

    ReplyDelete
  2. lahai sian ko nok..pe kata ko prepare bekalan dunia akhirat kat opis..senang..kang kalo dah abis lehla guna bekalan ko tu nnt

    ReplyDelete
  3. @Ely Hasrul: Hr & Admin ☺☺. Selalu gak jadi mcm nih.

    ReplyDelete
  4. @amirah: Tu lah, nak buat mcm ko gak, byk bekalan dalam laci meja...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. cakap jer..bos belanja saya jela pagi ni (^^)
    siapa la yang malas sgt nak update barang kat pantry tu..

    ReplyDelete
  6. bos pun minum kat opis je ke? alahai...suruhla opis boy tapaukan air...

    ReplyDelete
  7. lorrr kelaparan la ni?? saya pun ngah lapa tunggu pukul 1 ni ☺

    ReplyDelete
  8. alahai siannya fiza...psl apalah HR tak top upkan stock kat dlm pantry tu..dhlah hari isnin memang sah-sah lemau dan tak bersemangat. Akak ni pun dan lemau tahap biskut lemau dh ni..nak nunggu ke petang menguap dah dekat 1000 kali dah..hihihih (camne la kan?)

    ReplyDelete
  9. nape x ajak boss..boss jom mengeteh kat mamaks..hehhehe

    ReplyDelete
  10. Mintak Bos blanje la lenkali fiza ngeee, takpe skit lg nak pukul 1 kan, x sbr nk mamam

    ReplyDelete
  11. Erk? Mcm ne lmbt restock tu? Klu kat sini, bila sundries ilek...sure smpi ke management atas. Konon admin tak bt keje. Admin lak org Melayu. Lagi le teruk kene. Adehhh!

    ReplyDelete
  12. kat sini selalunyer beli sendiri aje...cuma klu air tu dah habis kena bawak dari rumah...

    ReplyDelete
  13. ofis sy semua kene sediakan sendiri .. air jer la ada =)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive