Sammy's Rainbow Party

Wednesday, February 22, 2012

Aktiviti hujung minggu aritu. Dapat jemputan dari ely. Kenal dari forum Susuibu.com pastu melarat sampai ker blog. Dan persahabatan tu kekal sampai skang. Perhubungan dari alam maya, terus bersua ke alam realiti. Thanks ely sebab buat entry pasal Tetamu Malam ko ni ha.

Acara start pukul 2.00 pm sampai pukul 6.00 pm. Tapi di sebabkan si dia ada misi mencari barang, maka lewatlah aku sampai rumah ely. Dalam pukul 9.00 pm baru sampai. Tak dapat nak bersua dengan Liz. Ni pon member forum gak nih, tepi belum pernah jumpa lagi. Insya'allah ada rezeki kita jumpa yer liz.

Ni antara gambar² masa birthday party. Amik dari blog liz, sebab aku orang terakhir kan...halal yer liz ☺☺



Sammy's...start dari setahun sampai lah 4 tahun. Cantik kan.


Antara makanan yang di sediakan. Yang best ada chocolate fountain lagi tau. Tapi aku tak dapat merasa sebab chocolate dah keras. Kalau sesapa nak sewa bley contact ely atau bley terjah blog Pack Me Love


Rainbow cake yang sangat sedap. Dapat gak merasa. Anak² pon suka.


Sand art activity. Si iman tak main pon sebab dia sibuk nak main benda lain.


Surprised...hehehehe...bocor sudah rahsiaku. Acara laga² perut.


Sedang melayan bread puding liz yang sedap. Sanggup ely simpankan sket untuk aku. Sayang ko nok. Masa ni anak dara baru baik demam. Nasib tak meragam sangat. Buat hal sendiri jer.

Thanks ely sebab sudi jemput dan layan kitorang walaupon dah malam. Jangan jemu jemput lagi tau, sah² kitorang tetamu yang terakhir lagi...ekekekekeke...mekasih lagi sebab ko tapaukan rainbow cake tu. Siyes sedap sebab bagi tekak aku nih kek tu sedang² elok manisnya. Si iman ngan qahirah pon suka. Next tunggu ko nyer housewarming party plak ☺☺

Untuk Sammy Boy, ♪♫ Happy 4th Birthday to you ♪♫. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh bila besar nanti.

You Might Also Like

15 comments

  1. wahhhh...the cat looksss awesome! haha :D

    ReplyDelete
  2. wah! wah! dah berapa bulan tu??

    tahniah..jaga kandungan elok2:)

    ReplyDelete
  3. weiii...ko peknen ke nok? ya rabbi..pandai nyorok ek..bila due???..meriah rainbow party besday sammy ni..paling terliur kek yg kalerful tu..huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah murah rezki nak dapat baby..congrats uols :)

    ReplyDelete
  5. ooo fiza prgnant rupanya... hihii.. dh brp bln ni??

    ReplyDelete
  6. Pregnant fiza...?

    Suka tgk ibu mgandung..
    Take care ok;)

    ReplyDelete
  7. ya allah fiza, aku xtau ko rahsiaaa hahahaha sori tpechiah kan rahsia ko.. aku agak sedih ekceli bila ko xsampai2 hahaha overst kan ibu mengandung.. seb beik ko rajin nk layan aku dtg memalam, mkn nasik ayam DRUMMET plak tuh ahhahahah

    ReplyDelete
  8. wahhh...sgt2 kreatif deko..tema kaler pelangi..cantik la.. suka tgk kek tu... cantik sgt2

    ReplyDelete
  9. eh ko pregnant eh beb? dah bape bulan? jaga diri k..:)

    ReplyDelete
  10. wah tahniah fiza. Number 3 is coming. Bila due tu?

    ReplyDelete
  11. FIZAAAAAAAAAAAA..TAHNIAHHHHH..amboi…berahsia sungguh naaa…ni yg ai jeles ni…berapa bulan dah ni ? Hehe..btw, semoga dipermudahkan nanti ye…

    ReplyDelete
  12. yey!!!!!

    dah kenal pun ngupe tuan umh ni

    eh, fiza baper bulan? bila due

    jom laga pewot ngan ai plak

    hehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive