Spontaneous Thursday # 13 - Kita Hanya Merancang, Tapi DIA adalah Perancang Terbaik

Thursday, February 23, 2012

Saya sedang mengandung anak ke 3, dan usia kandungan nak masuk 7 Bulan. Dapat tau pregnant masa usia kandungan nak masuk 5 Bulan. Speechless jap masa dr. bagitau. Alhamdulillah baby sihat sempurna dan cukup sifat even tak makan supplement dlm tempoh 5 bulan tu. Baby kuat dan bersemangat macam ibu dia gak.

Nota: Pada yang bertanya kat SINI, ini lah jawapannya. Nantikan entry seterusnya ☺☺, busy plak pepagi nih.

You Might Also Like

44 comments

  1. tahniah fiza..sebaya la nagn adik ahmad nanti...5 bulan baru ko tau? mesti takde morning sickness ek..pape pun take care ye..semoga semuanya selamat dan ok2 belaka

    ReplyDelete
  2. 7 BULAN ??????patut la perut mu nampak besar...

    ehhh..masa tempoh 5 bulan tu, mmg tak rasa apa2 ekkk..mmmm.bagus..tak perlu alami alahan kan..hehe

    ReplyDelete
  3. fiza,

    wah...dah 5 bulan baru tau preggy?mmg takde rasa gerak2an dalam perut ye?best jugak ye..takde morning sickness pun kan

    ReplyDelete
  4. @amirah: Hehehe...baby thn naga. Memang tak der alahan langsung.

    ReplyDelete
  5. @ayu:Ha'ah ayu, memang dlm tempoh 5 bulan tu perut muncit sikit jer, alahan langsung tak der. Memang unexpected.

    ReplyDelete
  6. @Ina Hashim: Ada gak rasa mcm menguis2, tapi tak expect plak. Saya memang tak der alahan lah kak, alhamdulillah ☺☺

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...semuanya sihat...

    anything, kol me okeh...

    ReplyDelete
  8. la, ye ke?? alhamdulillah...tahniah...
    masa tak period tu xde expect pape ke??

    ReplyDelete
  9. tahniah kak..smoga semenya sihat sempurna

    ReplyDelete
  10. @wahida: Syukur. Ok...apap2 nnt aku call.

    ReplyDelete
  11. fiza...tk sabar nk dgr citer seterusnya:)

    ReplyDelete
  12. bestlah tu..aku dah agak ko mengandung dari entry ko sebelum ni tp lupa plak nak tanya..hehehe..bilalah turn aku plak..hehehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah my frend, tatau hang pregnant ye, tau2 kandungannya dah 7 bulan ye, anyway tahniah dear!!!!

    ReplyDelete
  14. ye ke dik .. dah 5 bulan baru tahuu
    speechless tul akak nie
    cam x caya .. ermmm adik x peyod kan sepanjang tuu ...

    ReplyDelete
  15. tahniah wahh bestnya yg no 3 dah 5 bulan baru tahu wahh hebatnya kagum betul teringat lisdawati peknen anak kedua pun th ms dh 5 bulan apapun take care

    ReplyDelete
  16. wah...tahniah...best nya x de alahan pe2...klu sya sbulan ngandung da muntah cam nak mati jer rasa...

    ReplyDelete
  17. @Amiizaa2001: Kak mieja, nantikan citer ku yer kak.

    ReplyDelete
  18. @Ila: Hehehe...aku doakan ko dpt jangkitan dari aku.

    ReplyDelete
  19. @ajumohit: Konon nak sorok sampai baby kluar, tak tak bley lah...hehehehe...thanks aju.

    ReplyDelete
  20. @ieda: Iyer kak, peyod plak on & off pasu BF lagi, tu yg speechless tu ☺☺

    ReplyDelete
  21. @Hanis MY: Rezeki cepat plak kali nih. Sama² lah kita tunggu kelahiran baby tahun naga nih yer ☺☺

    ReplyDelete
  22. @sumysya: Alhamdulillah, saya klo pregnant memang tak der alahan.

    ReplyDelete
  23. @aanie: Mekasih. Ha'ah aanie...memang tak expect apa2 sbb peyod slalu lari2.

    ReplyDelete
  24. @Mrs Lurve: Mekasih, tunggu turn awak plak lepas nih ☺☺

    ReplyDelete
  25. betoitu DIA yang menentukan apa juga perancangan kita... harap oklerkan...

    ReplyDelete
  26. La...yeke? Alhamdulillah! Rezeki tu!

    ReplyDelete
  27. masa dalam 5 bulan tu ada period tk..confuse ni...sorry ek tanya sbb nak tau kut2 la saya jd macam fiza,saya teringin sangat..sedar tk sedar dah pegnant seronoknya...tahniah sekali lagi..

    ReplyDelete
  28. @Tihara: Ha'ah, sebab peyod on and off, pastu saya fully BF, tu yg tak jangka tu. Mekasih tihara.

    ReplyDelete
  29. @:: Mrs.Eady ::: Mekasih izwa, tunggu turn kamu plak nnt ☺☺

    ReplyDelete
  30. eh.. 5 bulan br tau??.. emmm hbs tu camna dgn period??.. dalam 5 bln tu xdtg period lgsunglah kan.. time tu x suspect ke??

    perut xbesar ke time tu?? mcm2 rs nk tnya ni... hihii.. yela, 5 bln br tau... lg 4 bln je lg nk bersalin *time br tau tu*

    pe2 pun tahniah.. dh 7 bln prgnant.. mg2 sy dpt ikut jejak fiza lah..hehee

    ReplyDelete
  31. wahh tahniah .. bestnya .. teringin sgt nk ada baby . mgkn belum rezeki sy lagi :(

    *sedang berusaha .

    ReplyDelete
  32. 5 bln baru tau?? mknanya awal kandungan still peroid sprti biasa yer??? btw... allah itu maha mgetahui..pasti dia aturkan y tbaik dlm hidup... lya doakan agr dipermudahkan sgalanya..amin

    ReplyDelete
  33. fiza.. hahaha sumpah aku xtau ko rahsia.. sori sbb terpechiah kan rahsia ko.. hahahaha sama2 la kite tahun nih ye..

    ReplyDelete
  34. nakk hambekk ko lagi..hihi!btw tahniah fiza...bestnya ada baby (suka baby tapi tak nak jaga baby aku urut dada je..haha)

    ReplyDelete
  35. hah? baby akk deliver dlu lah nmpknya eh.. tahniah..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive