Tersenarai dalam Most Popular Post kat INNIT

Tuesday, February 21, 2012


Tak tau nak citer apa, lemau plak rasanya, layan jer lah citer nih erk. Nampak tak? Hehehehehe...kecoh jer minah sorang nih. Iyer lah, tak pernah² tersenarai...tetiba terselit plak, mesti lah kecoh kan, bukan senang nak masuk dalam list INNIT nih. Kalau dalam Blogged.my ada gak lah beberapa kali entry naik. Tapi kat INNIT yang nih 1st time.

Kat sini lah tempat aku selalu ping kalau nak up kan traffic blog, selain kat Blogged.my ngan FB. Blog biasa jer, visitor pon tak ramai, kenalah ping kalau nak up kan traffic.

You Might Also Like

13 comments

  1. Dulu rajin jugak ping Kat sini tp skrg jarang2 dtg ke sini, anyway tahniah fiza!! Bleh up traffic kan ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh!! fiza cer citer sket camne nak ping mengeping tu...sis buta sket hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalam..
    Tahniah...
    iza pun pernah naik sekali...

    ReplyDelete
  4. wahh ape bende tuh aku xtau pong hehe

    ReplyDelete
  5. aduhhh inniti tu haper dikk
    ciann akak huhuhu

    ReplyDelete
  6. innit tu apa yer.saya ni tak paham lagi selok belok innit, nuffnang, churp churp

    ReplyDelete
  7. tak pernah pun nak mengupkan traffic blogku..sbb malas hehehe.. ape kata tolong buatkan.. macehhh :)

    ReplyDelete
  8. dulu sy rajin gak nak ping tp skrg dah mls..hihii

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive